Índex afabètic

A
Advocat Albinoni
Ajo blanco 

Amanida
Amanida amb humus  
Amanida Arzak
Amanida basilisco 
Amanida buddla de mar
Amanida d'arengada
Amanida d'espàrrecs i salmó
Amanida de boquerons   
Amanida de cabrales
Amanida de carabassó
Amanida de cecina i parmesà
Amanida de figues
Amanida de foie i pinyons amb balsàmic
Amanida de formatge de cabra amb castanya i vinagreta de mel 
Amanida de formatge de cabra gratinat
Amanida de gambes
Amanida de gambes i mango  
Amanida de gules i salmó
Amanida de mozarella i pesto 
Amanida de rúcula
Amanida Idiazabal 
Amanida de llagosta amb salsa de huevas, salsa vinagreta i salsa d'advocats
Amanida de mozarella i tomàtiga
Amanida de nata agre, crostons i bacon
Amanida de vinagreta de iogurt
Amanida dos formatges
Amanida lluchi 
Amanides (rúcula i berros)
Anfòs amb mel  
Ànec amb confitures 
Anous i roquefort
Aperitiu  
Arròs amb gambes i romesco
Arròs de romesco i gambes 
Arròs negre 
Arròs 3 delícies 

B
Bacallà Skrey a la mallorquina
Bacallà a la musselina d'all
Bacallà a la portuguesa
Bacallà al forn amb advocats i gambes  

Bacallà amb salsa i patates
Bavaroise de cafè 

Bavaroise de pinya
Beguda Beethoven
Bescuit glacé de figues
Bescuit de xocolata blanc i bescuit negre amb crema de cafè
Bescuit glassé amb xocolata calenta i rosa de trufa
Besuc a la “espalda”
Bizcotxo de pastanaga i cafè 
Bocadito Bach
Boles de formatge
Boles de formatge
Boles sorpresa
Braç de gitano 
Braç de gitano de salmó
Brandada de bacallà
Bròcoli amb gambes 
Brownies
Brownie 
Brownie amb mascarpone
Bulets  
Bunyols de bacallà  
Bunyols de gorgonzola amb confitura de ceba
Bunyols de formatge 
C
Calamars farcits de gambes
Calamars farcits de jonquillo
Camembert arrebossat
Camembert arrebosat
Campos nevados
Canalons amb mousse de xocolata i anous
Caputxina 
Carabassa cruixent
Carabassons amb xipirons
Carabassons Lluisa
Cardenal
Carpaccio de carabassó
Carpaccio de figues amb parmesà
Carpaccio de vedella
Caribeña bicolor amb confitura de mòdena i oli de julivert
Carrilleres de porc ibèric i tinto
Cebetes agredolces amb panses de corint
Cebiche
Cevixe de verdura
Chesse cake
Coca d'albercoc
Coca de ceba  
Coca de jonquillo amb espinacs i tomàtiga 
Coca de pebres

Coca verdura (Sebastiana Mir)
Cocotxas amb canonges  
Cocotxes de bacallà al pil-pil
Cóctel de gambes 
Cogollos de Tudela amb anxoves
Coktail Margarita  
Confit d'ànec amb compota de poma.
Confitura de tomàtiga amb foie grass
Conos de salmó i formatge
Consomé de poma
Copinyes de marisc
Coquitos Malibú 
Corona de fruites i ametlles
Coulant de xoco
Crema catalana 
Crema d'ametlles  
Crema de blat de moro
Crema de brècol amb crostons i anxoves
Crema de carabassa
Crema de carabassa 
Crema de carabassa amb gengibre, suc de taronja i galets farcits  
Crema de castanya amb esclatassangs
Crema de ceba
Crema de cogombrets
Crema de colflori 
Crema de cuixot amb anacardos
Crema de foie 
Crema de fonoll amb juliana d'Ibèric  
Crema de llenties
Crema de gambes amb arròs 
Crema de moneato i coco  
Crema de musclos
Crema de pèsols
Crema de remolatxa 
Crema de remolatxa
Crema de taronja i xocolata blanc
Crema de verdures i parmesà 
Crema freda de pesto  
Cremadillos  
Crepes de rap amb gambes
Crèpes de Tatin 
Crèpes de xocolata i crema de castanyes ambnata i maduixes
Crits 
Croquetes de ceba
Crudité de verdures amb salsa d'herbes
Cuixes de pollastre a la mel 
Cullerades de cranc
Cullerades deroquefort amb “amapola”
Cullerades de xampinyons
Curri groc
Cus cus de pollastre 

D 
Depp d'advocats amb anxoves i galetes al pesto
Deep de mozarella i alfabaguera
Delícies de llimona
Dolç argentí 
E
Elissons
Empanadilles de fetta
Endívies al caramel amb formatge de cabra
Endívies farcides
Escalopini aromàtics
Escargots
Espàrrecs amb bacon 
Espàrrecs embolicats
Espinacs amb pinyons
Espinacs amb salsa tèbia  
F
Fabada asturiana 
Fabes amb cloïses 
Fajitas mexicanes
Farcelles de col 
Favetes amb fonoll i poma
Fiambre de pollastre 
Fiambre de pollastre
Filet a la normanda
Filet de curri i coco  
Filet d'estruç amb salsa de pebre
Filet de porc al foie
Filet de porc al gorgonzola amb peres en almívar
Filet de porc amb salsa d'anxoves
Filet de porc amb salsa de castanyes
Filet de porc farcit
Filet Strogonov 
Filet Wel·lington
Flam bicolor 
Flam de cafè
Flam de castanya
Flam de cava
Flam de coco
Flam d'espinacs
Flams de foie amb ou filat
Flam de moka i xocolata 

Flam de taronja
Flam de xocolata 
Flam oriental
Foie al calvados amb gelatina
Foie d'oca i poma 
Foie Fauré
Foie gras a l'Oporto
Fondue de peix
Formatge a les fines herbes
Formatge de cabra amb anous
Formatge de cabra amb oli
Frit de peix
G
Galetes Gaudeamus
Gambes al forn 
Gambes al forn
Gambes amb alls amb salsa picant
Gambes provenzal
Gambes gratinades amb all i oli
Gaspatxo de cireres  
Gaspatxo de remolatxa i pistatxo 
Gelat amb maduixes  
Gelat d'avellanes 
Gelat de formatge maonès
Granitzat de figa  
Guacamole
Gules amb bacon 
H
Humus  
I
Iemes, trufes i “bizcocho” de clares
Indiot a la sal amb compota de poma
Indiot gourmet
Indiot tandori
J
K
L
Lasagna de marisc
Lasanya de salmó
Lasagna napolitana
Llagostins al pesto
Llagostins amb salsa de iogurt 
Llagostins Paravere ( a la diabla)
Llenguado farcit de marisc
Llibre de vedella farcit d'espinacs
Llobarro a la manera de Koldo
Llom a la mallorquina
Llomillo al romaní i patates amb nata
Llomillo amb sobrassada i tabulé 
Llomillo de porc amb salsa d'anous i cebetes
Llomillos caramelitzats
Lluç a la sidra 
Lluç al curri 
Lluç amb coco 
Lluç amb salsa verda
Lluç “Jimmy Oliver”  

M
Magdalenes de tomàtiga seca i olives negres
Magret de canard amb salsa d'anous i foie al Pedro Ximenes
Marmitako 
Medallons de conill al cava  

Melicotons farcits amb pasta reial  
Merengues
Merenguitos Mendelsson
Mini braç de gitano 
Mini voulavants amb roquefort  
Moluscs Moustaki
Montaditos 
Montaditos de cuixot 
Moqueca
Mosaic de sals amb oli d'arbequina 
Mossegada Mozart
Mousse d'ametlles
Mousse de cafè
Mousse de caviar. Mousse de tomàtiga
Mousse de fruites del bosc
Mousse de maduixes
Mousse de parmesà 
Mousse de plàtan
Mousse de taronja
Mousse de tonyina
Mousse de torró
Mousse de torró 

Mousse de xocolata
Mousse de xocolata blanc
Mousse tropical
Muhammara
Mules (musclos) 
Musclos amb ous de guatlara
Mussola als fruits secs amb patates a la vainilla
Mussola en papillote
N
Nata amb anous
Nori Maki sushi
O 
Ostres fumades  
Ous poché 
P
Pa integral amb pipes de carabassa
Pagre a la sal
Pan de leche amb pipes 
Panacotta amb coulis de maduixes  
Panna cotta de cafè.
Panades de carn 
Panades de peix
Panellets
Panqueques
Pasta de xocolata 
Pastís canari de poma
Pastís d'advocat  
Pastís d'anous
Pastís d'avellanes
Pastís d'estruccinis
Pastís de Ferrero Roche
Pastís de formatge 
Pastís de formatge al coco
Pastís de fruites del bosc
Pastís d'Ikea 
Pastís de llet condensada i plàtan
Pastís de llimona
Pastís de llimona
Pastís de llimona
Pastís de llimona  

Pastís de mandarina  
Pastís de moka
Pastís de mousse de xocolata
Pastís de nata amb caramel
Pastís de pastanaga
Pastís de pastanagó
Pastís de pinya 
Pastís de pinya
Pastís de pinyons
Pastís de pomes i anous
Pastís de xocolata a la menta
Pastís de xocolata blanc
Pastís xocolata blanc 
Pastís de xocolata i cafè
Pastís del Mississipi
Pastís del paradís
Pastís fred de xocolata i anous 
Pastís Haffa
Pastís Reina de Saba  
Pastís Sacher
Pastís San Marcos
Pastís San Marcos 
Pastís tofee
Pastís tres xocolates 
Pastís Varcarcel
Patates farcides Pauloves de cafè amb mousse de xocolata blanc 
Paté de centollo
Pebres del piquillo farcits amb salsa de gambes
Peix a les fines herbes 
Perdius
Perdiu amb pinyons i ibèric  
Perdius farcides
Perfecte d'advocats
Philadelphia amb sèsam 
Pilotes sueques
Pinxos de carn i de peix
Pinxos de formatge i codony
Pinxos de llagostins amb dàtils i mango 
Pinxos de mozarella, pebres i anxoves
Pinxos de tomàtiga xerri, oliva negre i anxova 
Pinxo tropical
Pinya amb crema  
Pitreres al torró
Pitreres amb gambes
Pitreres tropicals  
Plàtan amb “mars”
Pollastre a l'ananàs
Pollastre amb llima(wok) 

Pollastre farcit de pasta reial
Pomes al forn amb crema anglesa  
Pomes farcides de carn  
Pop a la gallega
Porcella rostida
Porros amb salsa de mostassa
Postre espanya 
Postre Padrina  
Postre Panadés 
Postre recorantes
Polvitos uruguaios
Profiteroles
Puding de peix
Puding de remolatxa
Pularda farcida

Quartos embatumatsCrema de mango
Quiches (minis) de cebollino i brie
R
Rabo de buey amb salsa de mores
Raoles de sardina 
Rap a la mel 
Rap amb ametlles 
Rap amb maionesa
Rap amb salsa d'ametlla
Rap amb salsa romesco
Ratjada trufada al foie amb salsa de cervell
Raviolis de remolatxa 
Reim amb cuixot d'ànec
Ricotta amb herbes 
Roast beef al cava
Rotllets de camembert
Rotllos de vedella crus amb peres i formatge
S
Salmó al papillote 
Salmó amb pasta de fulls 

Salmó i bacallà amb maionesa de tomàtiga
Salmó i formatge
Salmó Guasp
Salmorejo
Salmorejo  
Salsiki amb doritosSarsuela de peix
Sèpia amb gambes 
Sobrassada i ous de guatlara 
Sopa de ceba
Sopa de la Reina
Sopa de xocolata blanc amb melicotons 
Sopa sorpresa 
Soplillo
Soplillo amb merengue italià 
Sorbet de mango  
Sortit de bombons
Soufle de formatge blau
Spaguetti amb llagostins 
Steak pimienta 
Steak Strauss 
Steak tàrtar
Steak tàrtar
Sundae de xocolatai nata
T
Taronges a la crema
Tallarins amb cloïses
Tajine
Tapenada sobre barra amb ous de guatlla estrellats
Tartaletes amb philadelphia 
Tarta Tatín
Tartaletes de pastanagó i formatge
Tàrtar de salmó
Terrina de formatge i pebres
Terrina de pebres vermells 
Terrina de salmó amb cake de verdures
Timbal d'advocats
Tiramisu 
Tocino de cielo amb mousse de xocolata
Tomàtigues sorpresa
Tortellinis amb foie 
Torrada de carabassó i gorgonzola
Torrada de foie 
Torradetes de foie i mousse de formatge
Torrades de maduixes amb anxoves
Tortellini bicolor amb velouté de marisc i gruyere 
Tronc de nadal
Trampó de salmó
Trufa de xocolata i cafè 
Trufes picants amb pistatxos
Trufes (variades)
Tulipes amb anous
Turbot al cava
Tutti frutti 
U
V
Vermell d'ouarrebossat amb espinacs
Verdures a la planxa amb brie
Verdures amb llet de coco
Vieires amb “coulis” de mango
Vitello tomato 

Voluté d'espinacs
X
Xili amb carn
Xocolata tricolor
Xot farcit
Xot rostit i verdures al vapor 
Xupa xups “catzoders”
Xupito suís a l'aroma de sàlvia
Z



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques