Índex afabètic
A
Advocat Albinoni
Ajo blanco
Amanida
Amanida amb humus
Amanida Arzak
Amanida basilisco
Amanida buddla de mar
Amanida d'arengada
Amanida d'espàrrecs i salmó
Amanida de boquerons
Amanida de cabrales
Amanida de carabassó
Amanida de cecina i parmesà
Amanida de figues
Amanida de foie i pinyons amb balsàmic
Amanida de formatge de cabra amb castanya i vinagreta de mel
Amanida de formatge de cabra gratinat
Amanida de gambes
Amanida de gambes i mango
Amanida de gules i salmó
Amanida de mozarella i pesto
Amanida de rúcula
Amanida Idiazabal
Amanida de llagosta amb salsa de huevas, salsa vinagreta i salsa d'advocats
Amanida de mozarella i tomàtiga
Amanida de nata agre, crostons i bacon
Amanida de vinagreta de iogurt
Amanida dos formatges
Amanida lluchi
Amanides (rúcula i berros)
Anfòs amb mel
Ànec amb confitures
Anous i roquefort
Aperitiu
Arròs amb gambes i romesco
Arròs de romesco i gambes
Arròs negre
Arròs 3 delícies
B
Bacallà Skrey a la mallorquina
Bacallà a la musselina d'all
Bacallà a la portuguesa
Bacallà al forn amb advocats i gambes
Bacallà amb salsa i patates
Bavaroise de cafè
Bavaroise de pinya
Beguda Beethoven
Bescuit glacé de figues
Bescuit de xocolata blanc i bescuit negre amb crema de cafè
Bescuit glassé amb xocolata calenta i rosa de trufa
Besuc a la “espalda”
Bizcotxo de pastanaga i cafè
Bocadito Bach
Boles de formatge
Boles de formatge
Boles sorpresa
Braç de gitano
Braç de gitano de salmó
Brandada de bacallà
Bròcoli amb gambes
Brownies
Brownie
Brownie amb mascarpone
Bulets
Bunyols de bacallà
Bunyols de gorgonzola amb confitura de ceba
Bunyols de formatge
C
Calamars farcits de gambes
Calamars farcits de jonquillo
Camembert arrebossat
Camembert arrebosat
Campos nevados
Canalons amb mousse de xocolata i anous
Caputxina
Carabassa cruixent
Carabassons amb xipirons
Carabassons Lluisa
Cardenal
Carpaccio de carabassó
Carpaccio de figues amb parmesà
Carpaccio de vedella
Caribeña bicolor amb confitura de mòdena i oli de julivert
Carrilleres de porc ibèric i tinto
Cebetes agredolces amb panses de corint
Cebiche
Cevixe de verdura
Chesse cake
Coca d'albercoc
Coca de ceba
Coca de jonquillo amb espinacs i tomàtiga
Coca de pebres
Coca verdura (Sebastiana Mir)
Cocotxas amb canonges
Cocotxes de bacallà al pil-pil
Cóctel de gambes
Cogollos de Tudela amb anxoves
Coktail Margarita
Confit d'ànec amb compota de poma.
Confitura de tomàtiga amb foie grass
Conos de salmó i formatge
Consomé de poma
Copinyes de marisc
Coquitos Malibú
Corona de fruites i ametlles
Coulant de xoco
Crema catalana
Crema d'ametlles
Crema de blat de moro
Crema de brècol amb crostons i anxoves
Crema de carabassa
Crema de carabassa
Crema de carabassa amb gengibre, suc de taronja i galets farcits
Crema de castanya amb esclatassangs
Crema de ceba
Crema de cogombrets
Crema de colflori
Crema de cuixot amb anacardos
Crema de foie
Crema de fonoll amb juliana d'Ibèric
Crema de llenties
Crema de gambes amb arròs
Crema de moneato i coco
Crema de musclos
Crema de pèsols
Crema de remolatxa
Crema de remolatxa
Crema de taronja i xocolata blanc
Crema de verdures i parmesà
Crema freda de pesto
Cremadillos
Crepes de rap amb gambes
Crèpes de Tatin
Crèpes de xocolata i crema de castanyes ambnata i maduixes
Crits
Croquetes de ceba
Crudité de verdures amb salsa d'herbes
Cuixes de pollastre a la mel
Cullerades de cranc
Cullerades deroquefort amb “amapola”
Cullerades de xampinyons
Curri groc
Cus cus de pollastre
D
Depp d'advocats amb anxoves i galetes al pesto
Deep de mozarella i alfabaguera
Delícies de llimona
Dolç argentí
E
Elissons
Empanadilles de fetta
Endívies al caramel amb formatge de cabra
Endívies farcides
Escalopini aromàtics
Escargots
Espàrrecs amb bacon
Espàrrecs embolicats
Espinacs amb pinyons
Espinacs amb salsa tèbia
F
Fabada asturiana
Fabes amb cloïses
Fajitas mexicanes
Farcelles de col
Favetes amb fonoll i poma
Fiambre de pollastre
Fiambre de pollastre
Filet a la normanda
Filet de curri i coco
Filet d'estruç amb salsa de pebre
Filet de porc al foie
Filet de porc al gorgonzola amb peres en almívar
Filet de porc amb salsa d'anxoves
Filet de porc amb salsa de castanyes
Filet de porc farcit
Filet Strogonov
Filet Wel·lington
Flam bicolor
Flam de cafè
Flam de castanya
Flam de cava
Flam de coco
Flam d'espinacs
Flams de foie amb ou filat
Flam de moka i xocolata
Flam de taronja
Flam de xocolata
Flam oriental
Foie al calvados amb gelatina
Foie d'oca i poma
Foie Fauré
Foie gras a l'Oporto
Fondue de peix
Formatge a les fines herbes
Formatge de cabra amb anous
Formatge de cabra amb oli
Frit de peix
G
Galetes Gaudeamus
Gambes al forn
Gambes al forn
Gambes amb alls amb salsa picant
Gambes provenzal
Gambes gratinades amb all i oli
Gaspatxo de cireres
Gaspatxo de remolatxa i pistatxo
Gelat amb maduixes
Gelat d'avellanes
Gelat de formatge maonès
Granitzat de figa
Guacamole
Gules amb bacon
H
Humus
I
Iemes, trufes i “bizcocho” de clares
Indiot a la sal amb compota de poma
Indiot gourmet
Indiot tandori
J
K
L
Lasagna de marisc
Lasanya de salmó
Lasagna napolitana
Llagostins al pesto
Llagostins amb salsa de iogurt
Llagostins Paravere ( a la diabla)
Llenguado farcit de marisc
Llibre de vedella farcit d'espinacs
Llobarro a la manera de Koldo
Llom a la mallorquina
Llomillo al romaní i patates amb nata
Llomillo amb sobrassada i tabulé
Llomillo de porc amb salsa d'anous i cebetes
Llomillos caramelitzats
Lluç a la sidra
Lluç al curri
Lluç amb coco
Lluç amb salsa verda
Lluç “Jimmy Oliver”
M
Magdalenes de tomàtiga seca i olives negres
Magret de canard amb salsa d'anous i foie al Pedro Ximenes
Marmitako
Medallons de conill al cava
Melicotons farcits amb pasta reial
Merengues
Merenguitos Mendelsson
Mini braç de gitano
Mini voulavants amb roquefort
Moluscs Moustaki
Montaditos
Montaditos de cuixot
Moqueca
Mosaic de sals amb oli d'arbequina
Mossegada Mozart
Mousse d'ametlles
Mousse de cafè
Mousse de caviar. Mousse de tomàtiga
Mousse de fruites del bosc
Mousse de maduixes
Mousse de parmesà
Mousse de plàtan
Mousse de taronja
Mousse de tonyina
Mousse de torró
Mousse de torró
Mousse de xocolata
Mousse de xocolata blanc
Mousse tropical
Muhammara
Mules (musclos)
Musclos amb ous de guatlara
Mussola als fruits secs amb patates a la vainilla
Mussola en papillote
N
Nata amb anous
Nori Maki sushi
O
Ostres fumades
Ous poché
P
Pa integral amb pipes de carabassa
Pagre a la sal
Pan de leche amb pipes
Panacotta amb coulis de maduixes
Panna cotta de cafè.
Panades de carn
Panades de peix
Panellets
Panqueques
Pasta de xocolata
Pastís canari de poma
Pastís d'advocat
Pastís d'anous
Pastís d'avellanes
Pastís d'estruccinis
Pastís de Ferrero Roche
Pastís de formatge
Pastís de formatge al coco
Pastís de fruites del bosc
Pastís d'Ikea
Pastís de llet condensada i plàtan
Pastís de llimona
Pastís de llimona
Pastís de llimona
Pastís de llimona
Pastís de mandarina
Pastís de moka
Pastís de mousse de xocolata
Pastís de nata amb caramel
Pastís de pastanaga
Pastís de pastanagó
Pastís de pinya
Pastís de pinya
Pastís de pinyons
Pastís de pomes i anous
Pastís de xocolata a la menta
Pastís de xocolata blanc
Pastís xocolata blanc
Pastís de xocolata i cafè
Pastís del Mississipi
Pastís del paradís
Pastís fred de xocolata i anous
Pastís Haffa
Pastís Reina de Saba
Pastís Sacher
Pastís San Marcos
Pastís San Marcos
Pastís tofee
Pastís tres xocolates
Pastís Varcarcel
Patates farcides Pauloves de cafè amb mousse de xocolata blanc
Paté de centollo
Pebres del piquillo farcits amb salsa de gambes
Peix a les fines herbes
Perdius
Perdiu amb pinyons i ibèric
Perdius farcides
Perfecte d'advocats
Philadelphia amb sèsam
Pilotes sueques
Pinxos de carn i de peix
Pinxos de formatge i codony
Pinxos de llagostins amb dàtils i mango
Pinxos de mozarella, pebres i anxoves
Pinxos de tomàtiga xerri, oliva negre i anxova
Pinxo tropical
Pinya amb crema
Pitreres al torró
Pitreres amb gambes
Pitreres tropicals
Plàtan amb “mars”
Pollastre a l'ananàs
Pollastre amb llima(wok)
Pollastre farcit de pasta reial
Pomes al forn amb crema anglesa
Pomes farcides de carn
Pop a la gallega
Porcella rostida
Porros amb salsa de mostassa
Postre espanya
Postre Padrina
Postre Panadés
Postre recorantes
Polvitos uruguaios
Profiteroles
Puding de peix
Puding de remolatxa
Pularda farcida
Q
Quartos embatumatsCrema de mango
Quiches (minis) de cebollino i brie
R
Rabo de buey amb salsa de mores
Raoles de sardina
Rap a la mel
Rap amb ametlles
Rap amb maionesa
Rap amb salsa d'ametlla
Rap amb salsa romesco
Ratjada trufada al foie amb salsa de cervell
Raviolis de remolatxa
Reim amb cuixot d'ànec
Ricotta amb herbes
Roast beef al cava
Rotllets de camembert
Rotllos de vedella crus amb peres i formatge
S
Salmó al papillote
Salmó amb pasta de fulls
Salmó i bacallà amb maionesa de tomàtiga
Salmó i formatge
Salmó Guasp
Salmorejo
Salmorejo
Salsiki amb doritosSarsuela de peix
Sèpia amb gambes
Sobrassada i ous de guatlara
Sopa de ceba
Sopa de la Reina
Sopa de xocolata blanc amb melicotons
Sopa sorpresa
Soplillo
Soplillo amb merengue italià
Sorbet de mango
Sortit de bombons
Soufle de formatge blau
Spaguetti amb llagostins
Steak pimienta
Steak Strauss
Steak tàrtar
Steak tàrtar
Sundae de xocolatai nata
T
Taronges a la crema
Tallarins amb cloïses
Tajine
Tapenada sobre barra amb ous de guatlla estrellats
Tartaletes amb philadelphia
Tarta Tatín
Tartaletes de pastanagó i formatge
Tàrtar de salmó
Terrina de formatge i pebres
Terrina de pebres vermells
Terrina de salmó amb cake de verdures
Timbal d'advocats
Tiramisu
Tocino de cielo amb mousse de xocolata
Tomàtigues sorpresa
Tortellinis amb foie
Torrada de carabassó i gorgonzola
Torrada de foie
Torradetes de foie i mousse de formatge
Torrades de maduixes amb anxoves
Tortellini bicolor amb velouté de marisc i gruyere
Tronc de nadal
Trampó de salmó
Trufa de xocolata i cafè
Trufes picants amb pistatxos
Trufes (variades)
Tulipes amb anous
Turbot al cava
Tutti frutti
U
V
Vermell d'ouarrebossat amb espinacs
Verdures a la planxa amb brie
Verdures amb llet de coco
Vieires amb “coulis” de mango
Vitello tomato
Voluté d'espinacs
X
Xili amb carn
Xocolata tricolor
Xot farcit
Xot rostit i verdures al vapor
Xupa xups “catzoders”
Xupito suís a l'aroma de sàlvia
Z
Advocat Albinoni
Ajo blanco
Amanida
Amanida amb humus
Amanida Arzak
Amanida basilisco
Amanida buddla de mar
Amanida d'arengada
Amanida d'espàrrecs i salmó
Amanida de boquerons
Amanida de cabrales
Amanida de carabassó
Amanida de cecina i parmesà
Amanida de figues
Amanida de foie i pinyons amb balsàmic
Amanida de formatge de cabra amb castanya i vinagreta de mel
Amanida de formatge de cabra gratinat
Amanida de gambes
Amanida de gambes i mango
Amanida de gules i salmó
Amanida de mozarella i pesto
Amanida de rúcula
Amanida Idiazabal
Amanida de llagosta amb salsa de huevas, salsa vinagreta i salsa d'advocats
Amanida de mozarella i tomàtiga
Amanida de nata agre, crostons i bacon
Amanida de vinagreta de iogurt
Amanida dos formatges
Amanida lluchi
Amanides (rúcula i berros)
Anfòs amb mel
Ànec amb confitures
Anous i roquefort
Aperitiu
Arròs amb gambes i romesco
Arròs de romesco i gambes
Arròs negre
Arròs 3 delícies
B
Bacallà Skrey a la mallorquina
Bacallà a la musselina d'all
Bacallà a la portuguesa
Bacallà al forn amb advocats i gambes
Bacallà amb salsa i patates
Bavaroise de cafè
Bavaroise de pinya
Beguda Beethoven
Bescuit glacé de figues
Bescuit de xocolata blanc i bescuit negre amb crema de cafè
Bescuit glassé amb xocolata calenta i rosa de trufa
Besuc a la “espalda”
Bizcotxo de pastanaga i cafè
Bocadito Bach
Boles de formatge
Boles de formatge
Boles sorpresa
Braç de gitano
Braç de gitano de salmó
Brandada de bacallà
Bròcoli amb gambes
Brownies
Brownie
Brownie amb mascarpone
Bulets
Bunyols de bacallà
Bunyols de gorgonzola amb confitura de ceba
Bunyols de formatge
C
Calamars farcits de gambes
Calamars farcits de jonquillo
Camembert arrebossat
Camembert arrebosat
Campos nevados
Canalons amb mousse de xocolata i anous
Caputxina
Carabassa cruixent
Carabassons amb xipirons
Carabassons Lluisa
Cardenal
Carpaccio de carabassó
Carpaccio de figues amb parmesà
Carpaccio de vedella
Caribeña bicolor amb confitura de mòdena i oli de julivert
Carrilleres de porc ibèric i tinto
Cebetes agredolces amb panses de corint
Cebiche
Cevixe de verdura
Chesse cake
Coca d'albercoc
Coca de ceba
Coca de jonquillo amb espinacs i tomàtiga
Coca de pebres
Coca verdura (Sebastiana Mir)
Cocotxas amb canonges
Cocotxes de bacallà al pil-pil
Cóctel de gambes
Cogollos de Tudela amb anxoves
Coktail Margarita
Confit d'ànec amb compota de poma.
Confitura de tomàtiga amb foie grass
Conos de salmó i formatge
Consomé de poma
Copinyes de marisc
Coquitos Malibú
Corona de fruites i ametlles
Coulant de xoco
Crema catalana
Crema d'ametlles
Crema de blat de moro
Crema de brècol amb crostons i anxoves
Crema de carabassa
Crema de carabassa
Crema de carabassa amb gengibre, suc de taronja i galets farcits
Crema de castanya amb esclatassangs
Crema de ceba
Crema de cogombrets
Crema de colflori
Crema de cuixot amb anacardos
Crema de foie
Crema de fonoll amb juliana d'Ibèric
Crema de llenties
Crema de gambes amb arròs
Crema de moneato i coco
Crema de musclos
Crema de pèsols
Crema de remolatxa
Crema de remolatxa
Crema de taronja i xocolata blanc
Crema de verdures i parmesà
Crema freda de pesto
Cremadillos
Crepes de rap amb gambes
Crèpes de Tatin
Crèpes de xocolata i crema de castanyes ambnata i maduixes
Crits
Croquetes de ceba
Crudité de verdures amb salsa d'herbes
Cuixes de pollastre a la mel
Cullerades de cranc
Cullerades deroquefort amb “amapola”
Cullerades de xampinyons
Curri groc
Cus cus de pollastre
D
Depp d'advocats amb anxoves i galetes al pesto
Deep de mozarella i alfabaguera
Delícies de llimona
Dolç argentí
E
Elissons
Empanadilles de fetta
Endívies al caramel amb formatge de cabra
Endívies farcides
Escalopini aromàtics
Escargots
Espàrrecs amb bacon
Espàrrecs embolicats
Espinacs amb pinyons
Espinacs amb salsa tèbia
F
Fabada asturiana
Fabes amb cloïses
Fajitas mexicanes
Farcelles de col
Favetes amb fonoll i poma
Fiambre de pollastre
Fiambre de pollastre
Filet a la normanda
Filet de curri i coco
Filet d'estruç amb salsa de pebre
Filet de porc al foie
Filet de porc al gorgonzola amb peres en almívar
Filet de porc amb salsa d'anxoves
Filet de porc amb salsa de castanyes
Filet de porc farcit
Filet Strogonov
Filet Wel·lington
Flam bicolor
Flam de cafè
Flam de castanya
Flam de cava
Flam de coco
Flam d'espinacs
Flams de foie amb ou filat
Flam de moka i xocolata
Flam de taronja
Flam de xocolata
Flam oriental
Foie al calvados amb gelatina
Foie d'oca i poma
Foie Fauré
Foie gras a l'Oporto
Fondue de peix
Formatge a les fines herbes
Formatge de cabra amb anous
Formatge de cabra amb oli
Frit de peix
G
Galetes Gaudeamus
Gambes al forn
Gambes al forn
Gambes amb alls amb salsa picant
Gambes provenzal
Gambes gratinades amb all i oli
Gaspatxo de cireres
Gaspatxo de remolatxa i pistatxo
Gelat amb maduixes
Gelat d'avellanes
Gelat de formatge maonès
Granitzat de figa
Guacamole
Gules amb bacon
H
Humus
I
Iemes, trufes i “bizcocho” de clares
Indiot a la sal amb compota de poma
Indiot gourmet
Indiot tandori
J
K
L
Lasagna de marisc
Lasanya de salmó
Lasagna napolitana
Llagostins al pesto
Llagostins amb salsa de iogurt
Llagostins Paravere ( a la diabla)
Llenguado farcit de marisc
Llibre de vedella farcit d'espinacs
Llobarro a la manera de Koldo
Llom a la mallorquina
Llomillo al romaní i patates amb nata
Llomillo amb sobrassada i tabulé
Llomillo de porc amb salsa d'anous i cebetes
Llomillos caramelitzats
Lluç a la sidra
Lluç al curri
Lluç amb coco
Lluç amb salsa verda
Lluç “Jimmy Oliver”
M
Magdalenes de tomàtiga seca i olives negres
Magret de canard amb salsa d'anous i foie al Pedro Ximenes
Marmitako
Medallons de conill al cava
Melicotons farcits amb pasta reial
Merengues
Merenguitos Mendelsson
Mini braç de gitano
Mini voulavants amb roquefort
Moluscs Moustaki
Montaditos
Montaditos de cuixot
Moqueca
Mosaic de sals amb oli d'arbequina
Mossegada Mozart
Mousse d'ametlles
Mousse de cafè
Mousse de caviar. Mousse de tomàtiga
Mousse de fruites del bosc
Mousse de maduixes
Mousse de parmesà
Mousse de plàtan
Mousse de taronja
Mousse de tonyina
Mousse de torró
Mousse de torró
Mousse de xocolata
Mousse de xocolata blanc
Mousse tropical
Muhammara
Mules (musclos)
Musclos amb ous de guatlara
Mussola als fruits secs amb patates a la vainilla
Mussola en papillote
N
Nata amb anous
Nori Maki sushi
O
Ostres fumades
Ous poché
P
Pa integral amb pipes de carabassa
Pagre a la sal
Pan de leche amb pipes
Panacotta amb coulis de maduixes
Panna cotta de cafè.
Panades de carn
Panades de peix
Panellets
Panqueques
Pasta de xocolata
Pastís canari de poma
Pastís d'advocat
Pastís d'anous
Pastís d'avellanes
Pastís d'estruccinis
Pastís de Ferrero Roche
Pastís de formatge
Pastís de formatge al coco
Pastís de fruites del bosc
Pastís d'Ikea
Pastís de llet condensada i plàtan
Pastís de llimona
Pastís de llimona
Pastís de llimona
Pastís de llimona
Pastís de mandarina
Pastís de moka
Pastís de mousse de xocolata
Pastís de nata amb caramel
Pastís de pastanaga
Pastís de pastanagó
Pastís de pinya
Pastís de pinya
Pastís de pinyons
Pastís de pomes i anous
Pastís de xocolata a la menta
Pastís de xocolata blanc
Pastís xocolata blanc
Pastís de xocolata i cafè
Pastís del Mississipi
Pastís del paradís
Pastís fred de xocolata i anous
Pastís Haffa
Pastís Reina de Saba
Pastís Sacher
Pastís San Marcos
Pastís San Marcos
Pastís tofee
Pastís tres xocolates
Pastís Varcarcel
Patates farcides Pauloves de cafè amb mousse de xocolata blanc
Paté de centollo
Pebres del piquillo farcits amb salsa de gambes
Peix a les fines herbes
Perdius
Perdiu amb pinyons i ibèric
Perdius farcides
Perfecte d'advocats
Philadelphia amb sèsam
Pilotes sueques
Pinxos de carn i de peix
Pinxos de formatge i codony
Pinxos de llagostins amb dàtils i mango
Pinxos de mozarella, pebres i anxoves
Pinxos de tomàtiga xerri, oliva negre i anxova
Pinxo tropical
Pinya amb crema
Pitreres al torró
Pitreres amb gambes
Pitreres tropicals
Plàtan amb “mars”
Pollastre a l'ananàs
Pollastre amb llima(wok)
Pollastre farcit de pasta reial
Pomes al forn amb crema anglesa
Pomes farcides de carn
Pop a la gallega
Porcella rostida
Porros amb salsa de mostassa
Postre espanya
Postre Padrina
Postre Panadés
Postre recorantes
Polvitos uruguaios
Profiteroles
Puding de peix
Puding de remolatxa
Pularda farcida
Q
Quartos embatumatsCrema de mango
Quiches (minis) de cebollino i brie
R
Rabo de buey amb salsa de mores
Raoles de sardina
Rap a la mel
Rap amb ametlles
Rap amb maionesa
Rap amb salsa d'ametlla
Rap amb salsa romesco
Ratjada trufada al foie amb salsa de cervell
Raviolis de remolatxa
Reim amb cuixot d'ànec
Ricotta amb herbes
Roast beef al cava
Rotllets de camembert
Rotllos de vedella crus amb peres i formatge
S
Salmó al papillote
Salmó amb pasta de fulls
Salmó i bacallà amb maionesa de tomàtiga
Salmó i formatge
Salmó Guasp
Salmorejo
Salmorejo
Salsiki amb doritosSarsuela de peix
Sèpia amb gambes
Sobrassada i ous de guatlara
Sopa de ceba
Sopa de la Reina
Sopa de xocolata blanc amb melicotons
Sopa sorpresa
Soplillo
Soplillo amb merengue italià
Sorbet de mango
Sortit de bombons
Soufle de formatge blau
Spaguetti amb llagostins
Steak pimienta
Steak Strauss
Steak tàrtar
Steak tàrtar
Sundae de xocolatai nata
T
Taronges a la crema
Tallarins amb cloïses
Tajine
Tapenada sobre barra amb ous de guatlla estrellats
Tartaletes amb philadelphia
Tarta Tatín
Tartaletes de pastanagó i formatge
Tàrtar de salmó
Terrina de formatge i pebres
Terrina de pebres vermells
Terrina de salmó amb cake de verdures
Timbal d'advocats
Tiramisu
Tocino de cielo amb mousse de xocolata
Tomàtigues sorpresa
Tortellinis amb foie
Torrada de carabassó i gorgonzola
Torrada de foie
Torradetes de foie i mousse de formatge
Torrades de maduixes amb anxoves
Tortellini bicolor amb velouté de marisc i gruyere
Tronc de nadal
Trampó de salmó
Trufa de xocolata i cafè
Trufes picants amb pistatxos
Trufes (variades)
Tulipes amb anous
Turbot al cava
Tutti frutti
U
V
Vermell d'ouarrebossat amb espinacs
Verdures a la planxa amb brie
Verdures amb llet de coco
Vieires amb “coulis” de mango
Vitello tomato
Voluté d'espinacs
X
Xili amb carn
Xocolata tricolor
Xot farcit
Xot rostit i verdures al vapor
Xupa xups “catzoders”
Xupito suís a l'aroma de sàlvia
Z
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada