Anys 2006 - 2010
Sopar nº 77. Gener 2006
Sopar nº 76. Febrer 2006
Sopar nº 77. Març 2006
Sopar nº 78. Abril 2006
- Torrades de maduixes amb anxoves
- Caribeña bicolor amb confitura de mòdena i oli de julivert
- Magret de canard amb salsa d'anous i foie al Pedro Ximenes
- Pastís Reina de Saba
Sopar nº 79 Maig 2006
Sopar n º80. Octubre 2006
Sopar nº 81. Novembre 2006
Sopar nº 82. Desembre 2006
Sopar nº 83. Febrer 2007
Sopar nº 84. Abril 2007
- Depp d'advocats amb anxoves i galetes al pesto
- Tortellini bicolor amb velouté de marisc i gruyere
- Perdiu amb pinyons i ibèric
- Panacotta amb coulis de maduixes
Sopar nº 85. Agost 2007
- Crema freda de pesto
- Amanida de carabassó
- Amanida de gambes i mango
- Amanida de mozarella i pesto
- Amanida de boquerons
- Espinacs amb salsa tèbia
- Granitzat de figa
- Gelat de formatge maonès
Sopar nº 86. Novembre 2007
Sopar nº87. Gener 2008
Sopar nº 88. Febrer 2008
Sopar nº 89. Abril 2008
Sopar nº 90. Juliol 2008
- Mosaic de sals amb oli d'arbequina
- Amanida de foie i pinyons amb balsàmic
- Pitreres tropicals
- Xocolata tricolor
Sopar nº 91. Octubre 2008
Sopar nº 92. Desembre 2008
Sopar nº 93. Març 2009
Sopar nº 94. Abril 2009
Sopar nº 95. Maig 2009
- Mousse de parmesà
- Mini braç de gitano
- Coca de jonquillo amb espinacs i tomàtiga
- Pomes farcides de carn
- Pastís d'advocat
Sopar nº 96. Juliol 2009
Sopar nº 97. Agost 2009
Sopar nº 98. Octubre 2009
Sopar nº 99. Novembre 2009
Sopar nº 100. Desembre 2009
Sopar nº 101. Gener 2010
- Pinxos de llagostins amb dàtils i mango
- Pinxos de tomàtiga xerri, oliva negre i anxova
- Fabada asturiana
- Pastís canari de poma
Sopar nº 102. Febrer 2010
Sopar nº 103. Abril 2010
- Philadelphia amb sèsam
- Panades de peix
- Panades de carn
- Curri de gambes
- Gelat d'avellanes
- Pastís de pomes i anous
Sopar nº 104. Maig 2010
- Deeps de lavanda i tomati secci
- Pan de leche amb pipes
- Pa integral amb pipes de carabassa
- Pasta de xocolata
- Steak tàrtar
- Tutti frutti
Sopar nº 105. Agost 2010
Sopar nº 106. Novembre 2010
Sopar nº 107. Desembre 2010
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada