Anys 2011 - 2015

Sopar nº 108. Febrer 2011
Sopar nº 109. Març 2011
Sopar nº 110. Abril 2011



Sopar nº 111. Octubre 2011
Sopar nº 112. Novembre 2011


Sopar nº 113. Desembre 2011
Sopar nº114. Març 2012
Sopar nº 115. Juliol 2012










Sopar nº 116. Agost 2012
Sopar nº 117. Gener 2013






Sopar nº 118. Febrer 2013 (primer indult)








Sopar nº 119Abril 2013 (segon indult)



Sopar nº 121. Novembre 2013







Sopar nº 125. Abril 2014








Sopar nº 126. Juny 2014



Sopar nº 127. Octubre 2014
  • Saltsiki
  • Amanida Dakos
  • Pebres vermells i verds farcits
  • Mousaka de carabassí
  • Gelat
Sopar nº 128. Novembre 2014
  • Montaditos
  • Salmorejo de mango
  • Cabrit Trapalou
  • Doblegats
Sopar nº 129. Desembre 2014
Sopar nº 130 Març 2015
  • Duquesses d'espàrrecs
  • Bacallà al forn amb pesto
  • Maduixes calentes amb gelat de vainilla
Sopar nº 131. Abril 2015
  • Crema de col lombarda
  • Bacallà amb pesto vermell
  • Pastís crocanti
Sopar nº 132. Maig 2015
  • Croquetes de cabrales amb ceba caramelitzada
  • Tàrtar de salmó
  • Bolles del món
Sopar nº 133. Agost 2015
  • Sopar al restaurant Sal de Cocó de la Colònia de Sant Jordi
























Sopar nº 134. Octubre 2015
  • Crema de carabassa amb llet de coco
  • Salmó gratinat
  • Pastís de torró
Sopar nº 135. Desembre 2015
  • Un toc australià (formatge amb confitura)
  • Bullabessa 
  • Foie amb ceba caramelitzada
  • Un toc Tamanià (bombons casolans i infusions) 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques