Anys 2011 - 2015
Sopar nº 108. Febrer 2011
Sopar nº 109. Març 2011
Sopar nº 110. Abril 2011
- Tartaletes de pastanagó i formatge
- Crema de cogombrets
- Paté de centollo
- Pop a la gallega
- Gambes al forn
- Bunyols de bacallà
- Sortit de bombons
- Mousse tropical
- Coquitos Malibú
Sopar nº 111. Octubre 2011
Sopar nº 112. Novembre 2011
Sopar nº 113. Desembre 2011
- Ostres fumades
- Crema de carabassaamb gengibre, suc de taronja i galets farcits
- Rap ambametlles
- Pastís xocolatablanc
Sopar nº114. Març 2012
- Montaditos de cuixot
- Mini voulavants amb roquefort
- Crema de moneato i coco
- Cuixes de pollastre a la mel
- Mousse de xocolata
Sopar nº 115. Juliol 2012
Sopar nº 116. Agost 2012
Sopar nº 117. Gener 2013
Sopar nº 118. Febrer 2013 (primer indult)
Sopar nº 119. Abril 2013 (segon indult)
- Xupito suis a l'aroma de sàlvia
- Cebiche
- Boles sorpresa
- Anous amb roquefort
- Pinxo tropical
- Rabo de buey amb salsa de mores
- Pastís tres xocolates
Sopar nº 121. Novembre 2013
- Magdalenes de tomàtiga seca i olives negres
- Deep de mozarella i alfabaguera
- Carrilleres de porc ibèric i tinto
- Polvitos uruguaios
Sopar nº 122. Desembre 2013 (aniversari Joan Company)
- Beguda Beethoven
- Mossegada Mozart
- Bocadito Bach
- Advocat Albinoni
- Steak Strauss
- Foie Fauré
- Moluscs Moustaki
- Merenguitos Mendelsson
- Galetes Gaudeamus
Sopar nº 123. Gener 2014 (sopar Jamie Oliver)
Sopar nº 125. Abril 2014
Sopar nº 126. Juny 2014
Sopar nº 127. Octubre 2014
- Saltsiki
- Amanida Dakos
- Pebres vermells i verds farcits
- Mousaka de carabassí
- Gelat
Sopar nº 128. Novembre 2014
- Montaditos
- Salmorejo de mango
- Cabrit Trapalou
- Doblegats
Sopar nº 129. Desembre 2014
- Crema de llenties
- Marisquito
- Tronc de Nadal
Sopar nº 130 Març 2015
- Duquesses d'espàrrecs
- Bacallà al forn amb pesto
- Maduixes calentes amb gelat de vainilla
Sopar nº 131. Abril 2015
- Crema de col lombarda
- Bacallà amb pesto vermell
- Pastís crocanti
Sopar nº 132. Maig 2015
- Croquetes de cabrales amb ceba caramelitzada
- Tàrtar de salmó
- Bolles del món
Sopar nº 133. Agost 2015
Sopar nº 134. Octubre 2015
- Crema de carabassa amb llet de coco
- Salmó gratinat
- Pastís de torró
Sopar nº 135. Desembre 2015
- Un toc australià (formatge amb confitura)
- Bullabessa
- Foie amb ceba caramelitzada
- Un toc Tamanià (bombons casolans i infusions)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada