Anys 1995 - 1999
Sopar nº 2. Novembre 1995
- Crudité de verdures amb salsa d'herbes
- Pebres del piquillo farcits amb salsa de gambes
- Pastís de xocolata i cafè
Sopar nº 3. Gener 1996
Sopar nº 4. Març 1996
Sopar nº 5. Abril 1996
Sopar nº 6. Juny 1996
- Calamars farcits de gambes
- Coca d'albercoc
- Gelat d'avellana
Sopar nº 7. Octubre 1996
Sopar nº 8. Novembre 1996
Sopar nº 9. Gener 1997
Sopar nº 10. Febrer 1997
- Pinxos de mozarella, pebres i anxoves
- Amanida de vinagreta de iogurt
- Filet de porc al gorgonzola amb peres en almívar
- Crèpes de xocolata i crema de castanyes ambnata i maduixes
Sopar nº 11. Març 1997
Sopar nº 12. Abril 1997
Sopar nº 13. Maig 1997
Sopar nº 14. Juny 1997
- Torrades de salmó
- Torrades de magret d'ànec
- Vieires amb “coulis” de mango
- Foie gras a l'Oporto
- Pastís d'anous
Sopar nº 15. Octubre 1997
Sopar nº 16. Novembre 1997
- Carpaccio de vedella
- Sarsuela de peix
- Amanida de fruites
Sopar nº 17. Desembre 1997
- Sortit d'ibèrics
- Crema de carabassa
- Ratjada trufada al foie amb salsa de cervell
- Bescuit de xocolata blanc i bescuit negre amb crema de cafè
Sopar nº 18. Gener 1998
Sopar nº 19. Febrer 1998
Sopar nº 20 Març 1998
Sopar nº 21. Abril 1998
Sopar nº 22. Maig 1998
Sopar nº 23. Setembre 1998
- Mousse de caviar. Mousse de tomàtiga
- Crema de musclos
- Rabo de buey amb salsa de mores
- Bescuit glassé amb xocolata calenta i rosa de trufa
Sopar nº 24. Octubre 1998
- Amanida de mozarella i tomàtiga
- Quiches (minis) de cebollino i brie
- Filet de porc farcit
- Pastís Sacher
Sopar nº 25. Novembre 1998
Sopar nº 26. Desembre 1998
Sopar nº 27. Març 1999
- Tapenada sobre barra amb ous de guatlla estrellats
- Llobarro a la manera de Koldo
- Pastís de mousse de xocolata
Sopar nº 28. Abril 1999
Sopar nº 29. Maig 1999
Sopar nº 30. Octubre 1999
Sopar nº 31. Novembre 1999
Sopar nº 32. Desembre 1999
- Tartaletes amb paté d'oca i gelatina mousse i huevas de salmó
- Crema de blat de moro
- Pularda farcida
- Pastís tofee
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada