Anys 2000-2005
Sopar nº 33. Gener 2000
Sopar nº 34. Febrer 2000
- Huevas de bacallà amb galetes
- Amanida de formatge de cabra amb castanya i vinagreta de mel
- Mussola en papillote
- Pastís de fruites del bosc
Sopar nº 35. Març 2000
Sopar nº 36. Abril 2000
Sopar nº37. Maig 2000
- Torradetes amb caviar de bogamarí
- Tallarins amb cloïses
- Roast beef al cava
- Pastís del paradís
Sopar nº 38. Juny 2000
Sopar nº 39. Octubre 2000
Sopar nº 40. Novembre 2000
Sopar nº 41. Desembre 2000
Sopar nº 42. Gener 2001
Sopar nº 43. Febrer 2001
- Assortit de fumats: salmó, tonyina, arengades i anxoves
- Favetes amb fonoll i poma
- Llagostins Paravere ( a la diabla)
- Pastís de moka
Sopar nº 44. Març 2001
Sopar nº 45. Abril 2001
Sopar nº46. Maig 2001
Sopar nº 47. Octubre 2001
Sopar nº 50. Febrer 2002
- Sortit d'ibèrics i formatges amb ou filat
- Crema de marisc
- Guatlares farcides de foie
- Patís de pasta reial
Sopar nº 51 Març 2002
Sopar nº 52 Abril 2002
Sopar nº 53 Maig 2002
Sopar nº 54. Octubre 2002
Sopar nº 53 Maig 2002
- Torradetes amb salmó, foie i ous de guatlara
- Carabassins farcits de formatge adornats amb caviar
- Magdalenes caribenyes i cireres farcides de xocolata
Sopar nº 54. Octubre 2002
Sopar nº 56. Desembre 2002
- Tomàtigues sherri amb anxoves i formatge tendre
- Amanida de llagosta amb salsa de huevas, salsa vinagreta i salsa d'advocats
- Indiot gourmet
- Tronc de nadal
Sopar nº 57. Febrer 2003
Sopar nº 58. Març 2003
Sopar nº 59. Abril 2003
Sopar nº 60. Octubre 2003
Sopar nº 60. Octubre 2003
Sopar nº 61. Novembre 2003
Sopar nº 62. Gener 2004
- Xupito suís a l'aroma de sàlvia
- Cebetes agredolces amb panses de corint
- Salmó i formatge
- Espinacs amb pinyons
- Xupa xups “catzoders”
- Anous i roquefort
- Botifarrons amb orejones
- Elissons
- Boles sorpresa
- Palmitos cranc i pinya
- Cebiche
- Reim amb cuixot d'ànec
- Carpaccio de figues amb parmesà
- Gules amb bacon
- Tonyina amb guacamole
- Cuixot salat amb espàrrecs verds
- Confitura de tomàtiga amb foie grass
- Formatge de cabra amb anous
- Foie d'oca i poma
- Musclos amb ous de guatlara
- Flam de castanya
Sopar nº 63. Febrer 2004
Sopar nº 64. Març 2004
Sopar nº 65. Abril 2004
Sopar nº 66. Juny 2004
Sopar nº 67. Octubre 2004
Sopar nº 68. Novembre 2004
Sopar nº 69. Desembre 2004
- Sopa de la Reina
- Llomillo de porc amb salsa d'anous i cebetes
- Iemes, trufes i “bizcocho” de clares
- Sopes de reis
Sopar nº 69. Gener 2005
Sopar nº 70. Febrer 2005
Sopar nº 71. Març 2005
- Arròs 3delícies
- Pollastre al'ananàs
- Gambes amb alls ambsalsa picant
- Bunyols xinesos al vapor
- Crema de taronja ixocolata blanc
Sopar nº 72. Abril 2005
Sopar nº 73. Maig 2005
- Cullerades deroquefort amb “amapola”
- Crema de fonoll ambjuliana d'Ibèric
- Mussola als fruitssecs amb patates a la vainilla
- Bavaroise decafè
Sopar nº 74. Octubre 2005
Sopar nº 75. Novembre 2005
Sopar nº 76. Desembre 2005
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada