Anys 2000-2005


Sopar nº 33. Gener 2000






Sopar nº 34. Febrer 2000




Sopar nº 35. Març 2000










Sopar nº 36. Abril 2000








Sopar nº37. Maig 2000



Sopar nº 38. Juny 2000











Sopar nº 39. Octubre 2000









Sopar nº 40. Novembre 2000











Sopar nº 41. Desembre 2000
Sopar nº 42. Gener 2001









Sopar nº 43. Febrer 2001





Sopar nº 44. Març 2001














Sopar nº 45. Abril 2001





Sopar nº46. Maig 2001











Sopar nº 47. Octubre 2001










Sopar nº 48 . Novembre 2001












Sopar nº 49. Gener 2002










Sopar nº 50. Febrer  2002
  • Sortit d'ibèrics i formatges amb ou filat
  • Crema de marisc
  • Guatlares farcides de foie
  • Patís de pasta reial


















Sopar nº 51 Març 2002







Sopar nº 52 Abril 2002

  • Flam de remolatxa amb salsa de camembert
  • Salmó farcit
  • Charlota rusa







Sopar nº 53 Maig 2002


  • Torradetes amb salmó, foie i ous de guatlara
  • Carabassins farcits de formatge adornats amb caviar
  • Magdalenes caribenyes i cireres farcides de xocolata








Sopar nº 54. Octubre 2002






Sopar nº 55. Novembre 2002









Sopar nº 56. Desembre 2002




Sopar nº 57. Febrer 2003










Sopar nº 58. Març 2003









Sopar nº 59. Abril 2003




Sopar nº 60. Octubre 2003
Sopar nº 61. Novembre 2003










Sopar nº 62. Gener 2004

Sopar nº 63. Febrer 2004






Sopar nº 64. Març 2004








Sopar nº 65. Abril 2004









Sopar nº 66. Juny 2004
Sopar nº 67. Octubre 2004











Sopar nº 68. Novembre 2004






Sopar nº 69. Desembre 2004






Sopar nº 69. Gener 2005
Sopar nº 70. Febrer 2005
Sopar nº 71. Març 2005
Sopar nº 72. Abril 2005
Sopar nº 73. Maig 2005
Sopar nº 74. Octubre 2005
Sopar nº 75. Novembre 2005
 Sopar nº 76. Desembre 2005 









Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques