Coca amb verdura


  • Aigua
  • llet
  • farina
  • saïm
  • oli
  • llevadura
  • 1 ceba
  • 4 o  5 pebres verds
  • 2 tomàtigues
  • 2 alls
  • 1 manat de julivert
  • tonyina
Pasta. 1/2 tassó d'aigua i 1/2 tassó de llet 1 taceta d'oli, una grapadeta de saÏm, una cullerada de cafè de llevadura. La farina que es begui. Tot ben mesclat i després es deixa tovar 1 hora.

Tallar la ceba salar-la i posar-la a unplat.
En un bol, 4 o 5 pebres tallats prims,  un parell d'alls tallats i un manat de julivert. S'eixuga la ceba i es mescla tot. Trempar.
2 tomàtigues en tallades per decorar.

Damunt la pasta es posa primer la tonyina i llavors la verdura.

Enfornar un 3/4 d'hora


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques