Xili amb carn
- 1/2 Kg carn picada
- 1 llauna de 400 g de frijoles vermells
- 1 llauna de tomàtiga pelada de 400 g.
- 1 ceba mitjana
- 2 alls
- 1/2 pebre (pimentón)
- 1 ají
- 1 tallo de cebollin
- cilantre fresc
- 1 cullerada de mantega
- oli
- 1 cullerada de comí
- 1 cullerada d'orenga
- 1 cullerada de papikra
- 1 cullerada de salsa worcester
- 1 pebre caiena
- sal i pebre
Picar la ceba, alls, ají i pimentón. Picar el cebollin.
En una olla amb oli i mantega axafar les tomàtigues. Fregir l'all, ceba, pimentón i la part blanca del cilantre.
Afegir la carn, el comí,l'orenga paprika i caiena sal i pebre. Als cinc minuts afegir la tomàtiga. Coure 15 minuts, posar els frijoles i remanar.
Servir amb nata agre, guacamole i arròs blanc.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada