Xili amb carn


  • 1/2 Kg carn picada
  • 1 llauna de 400 g de frijoles vermells
  • 1 llauna de tomàtiga pelada de 400 g.
  • 1 ceba mitjana
  • 2 alls
  • 1/2 pebre (pimentón)
  • 1 ají
  • 1 tallo de cebollin
  • cilantre fresc
  • 1 cullerada de mantega
  • oli
  • 1 cullerada de comí
  • 1 cullerada d'orenga
  • 1 cullerada de papikra
  • 1 cullerada de salsa worcester
  • 1 pebre caiena
  • sal i pebre
Picar la ceba, alls, ají i pimentón. Picar el cebollin.
En una olla amb oli i mantega axafar les tomàtigues. Fregir l'all, ceba, pimentón i la part blanca del cilantre.
Afegir la carn, el comí,l'orenga paprika i caiena sal i pebre. Als cinc minuts afegir la tomàtiga. Coure 15 minuts, posar els frijoles i remanar.
Servir amb nata agre, guacamole i arròs blanc.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques