Pastís de Ferrero Roche


  • 150 g galetes maria
  • 80 g mantega
  • 100 g avellanes
  • 200 ml nata
  • 50 g sucre
  • 100 g nutela
  • 2 sobres de cuajada
  • xocolata negre
Primer triturar les galetes. Picar les avellanes (V4 termomix 10 s). Posar la base.
Posar un poc de llet, la nata el sucre i la nutela  a foc lent. En bollir fora del foc afegir els 2 sobres de cuajada i tornar a posar al foc fins que bulli (Termomix; tot al tassó a v2 100º 10 minuts)
Mesclar els 100 g d'avellanes. 
Posar a la base i 2 o 3 hores a la nevera. Decorar amb avellanes i xocolata negre ratllat. Encalentir un poc de nutel aper decorar el lateral

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques