Marisquito


  • 1 llom de salmó 
  • 500 g sucre
  • 500 g sal gruixada
  • eneldo fresc
  • julivert capolat
  • cebollino
  • ceba
  • cogombrets
  • all
  • oli
  • gambes
  • 3 brins safrà
  • maoinesa
  • 2 vermells d'ou bullit
  • 1 cullerada tomàtiga concentrada
  • 1 culleradeta mostaza Dijon
  • 1 Kg musclos
  • 1Kg cloïses
  • 4 ous bullits
Salmó marinat. Tapar el salmó amb el sucre i la sal. Es posa a la nevera 24 h . Després rentar amb aigua abundant i eixugar. Tapar d'eneldo fresc i julivert capolat durant 12 hores. Llevar les herbes i sense rentar tallar en daus.

Salsa cebollino. Cebollino, ceba, cogombrets, tot capolat i mesclat amb all i 1/2 litre d'oli.

Gambes pelades i sense cap fregides a una pella.

Salsa safrà. 1/4 maionesa, 2 vermells d'ou bullits, 1 cullerada tomàtiga concentrada, 1 culleradeta mostassa Dijon, 3 brins de safrà.

Musclos al vapor sense closca

Salsa cloïsses; 1 Kg cloïsses al vapor capolades amb 1/4 maionesa  4 ous bullits tallats petits per separat vermells i blancs.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques