Marisquito
- 1 llom de salmó
- 500 g sucre
- 500 g sal gruixada
- eneldo fresc
- julivert capolat
- cebollino
- ceba
- cogombrets
- all
- oli
- gambes
- 3 brins safrà
- maoinesa
- 2 vermells d'ou bullit
- 1 cullerada tomàtiga concentrada
- 1 culleradeta mostaza Dijon
- 1 Kg musclos
- 1Kg cloïses
- 4 ous bullits
Salmó marinat. Tapar el salmó amb el sucre i la sal. Es posa a la nevera 24 h . Després rentar amb aigua abundant i eixugar. Tapar d'eneldo fresc i julivert capolat durant 12 hores. Llevar les herbes i sense rentar tallar en daus.
Salsa cebollino. Cebollino, ceba, cogombrets, tot capolat i mesclat amb all i 1/2 litre d'oli.
Gambes pelades i sense cap fregides a una pella.
Salsa safrà. 1/4 maionesa, 2 vermells d'ou bullits, 1 cullerada tomàtiga concentrada, 1 culleradeta mostassa Dijon, 3 brins de safrà.
Musclos al vapor sense closca
Salsa cloïsses; 1 Kg cloïsses al vapor capolades amb 1/4 maionesa 4 ous bullits tallats petits per separat vermells i blancs.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada