Cevitxe de verdura amb trampó del salmó


Cevitxe
  • 3 dl  suc de taronja
  • 2 dl suc de lima
  • 15 g gingebre ratllat
  • 1 all tallat finet
  • 2 xilis picats
  • 1/2 dl ketxup
  • 1/2 dl salsa soja.
Verdures
  • 100 g bròcoli
  • 100g mongetes verdes
  • 16 tomàtigues xerri
  • 40 g ceba vermella
  • 1 advocat
  • 1 mango
  • cilantre picat
Bullir el bròcoli i les mongetes 1 minut i refrescar. Tallar la resta. Afegir a l'alinyo al  manco 1 hora.

Trampó de salmó
  • Tomàtigues
  • grells
  • salmó fumat
  • alfabaguera seca
  • oli i sal
Ratllar les tomàtigues. Tallar petit els grells i el salmó. Mesclar i afegir una bona quantitat d'alfabaguera seca. Oli i sal al gust

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques