Cevitxe de verdura amb trampó del salmó
Cevitxe
- 3 dl suc de taronja
- 2 dl suc de lima
- 15 g gingebre ratllat
- 1 all tallat finet
- 2 xilis picats
- 1/2 dl ketxup
- 1/2 dl salsa soja.
Verdures
- 100 g bròcoli
- 100g mongetes verdes
- 16 tomàtigues xerri
- 40 g ceba vermella
- 1 advocat
- 1 mango
- cilantre picat
Bullir el bròcoli i les mongetes 1 minut i refrescar. Tallar la resta. Afegir a l'alinyo al manco 1 hora.
Trampó de salmó
- Tomàtigues
- grells
- salmó fumat
- alfabaguera seca
- oli i sal
Ratllar les tomàtigues. Tallar petit els grells i el salmó. Mesclar i afegir una bona quantitat d'alfabaguera seca. Oli i sal al gust
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada