Pastís de pastanagó
- 100 g anous
- 340 g pastanagó
- 200 g farina reposteria
- 80 g farina integral
- 200g sucre
- 100 g sucre moreno
- 240 ml oli girasol
- 4 tallades de pinya
- 2 culleradetes d'essència de vainilla
- 1 cullaradeta de bicarbonat
- 2 culleradetes de llevadura
- 1/2 cullaradeta de sal
- 2 cullaradetes de canyella
- 300 g philadelphia
- 250 g sucre glass
- 50 g mantega
- 300 ml nata líquida
Es posen els anous al forn 8 minuts, trituram. Trituram la pastanaga i tallam la pinya a quadrats.
En un bol, mesclar la farina, el bicarbonat, llevadura, sal i canyella.
En un altre bol. Mesclar, ous, sucre, oli, vainilla.
Mesclar les tres coses.
Posar la massa a dos motlles separats (no a un i llavors xapar la coca). Enfornar 30 minuts a 180º .
Fresting. En un bol, mantega, philadelphia, sucre, vainilla, afegirem la nata muntada. Batre suament.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada