Pastís de pastanagó

    • 100 g anous
    • 340 g pastanagó 
    • 200 g farina reposteria 
    • 80 g farina integral 
    • 200g sucre 
    • 100 g sucre moreno
    • 240 ml oli girasol 
    • 4 tallades de pinya  
    • 2 culleradetes d'essència de vainilla  
    • 1 cullaradeta de bicarbonat  
    • 2 culleradetes de llevadura  
    • 1/2 cullaradeta de sal  
    • 2 cullaradetes de canyella
    Fresting
    • 300 g philadelphia 
    • 250 g sucre glass  
    • 50 g mantega  
    • 300 ml nata líquida

    Es posen els anous al forn 8 minuts, trituram. Trituram la pastanaga i tallam la pinya a quadrats.
    En un bol, mesclar la farina, el bicarbonat, llevadura, sal i canyella.
    En un altre bol. Mesclar, ous, sucre, oli, vainilla.
    Mesclar les tres coses.
    Posar la massa a dos motlles separats (no a un i llavors xapar la coca). Enfornar 30 minuts a 180º .
    Fresting. En un bol, mantega, philadelphia, sucre, vainilla, afegirem la nata muntada. Batre suament.
Montar el pastís. Coca, fresting, coca, fresting. Després a la nevera, mínim 1 hora.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques