1 confit d'ànec per persona patates oli verge all julivert 3 pomes golden 2 cullerades de sucre un xorret de xerez Posar el confit al forn amb la meitat de la grassa i la pell cap avall. Coure la carn uns 20 minuts a 250º Fregir les patates a quadradets amb oli verge i la resta de la grassa del confit. Al final posar all i julivert. fer un puré amb les pomes amb les pomes tallades a làmines, amb el sucre i el xerez.
• 1 kg carn picada mesclada • 2 cebes • mantega • 100 cc nata • galeta picada • 3 cullerades de julivert picat • 2 ous • sal i pebre Salsa • 800 cc nata • 4 culleradetes de mostassa Dijon • 4 culleradetes Brovil • 1 tassó aigua • pebre. Picar la ceba fina i sofregiramb mantega, mesclar la resta d'ingredients i fer les pilotes i fregir-les. Fer la salsa, reduir i mesclar amb les pilotes. Servir amb pure de patata.
Xampinyons sofrits amb mantega, llagostins bullits i formatge brie. Triturar tot i posar les cullerades amb un llagostí i un reïm (sense pell ni llavors) damunt
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada