Panades de carn

    Pasta
  • 1 Kg farina
  • 250 gr saïm
  • 1 tassa de cafè de suc de taronja
  • 1 tassa de cafè doli girasol
  • 2 taces d'aigua
  • 2 vermells d'ou
    Farcit
  • 1 ceba a torcets
  • grell
  • carxofa
  • pèsols
  • llom de porc
  • cuixes de pollastre sense os
  • xuia i sobrassada
Posar les carxofes amb aigua i llimona per llevar-lis l'amargor una estona, i es mesclen tots els ingredients, llevat d ela xuia i la sobrassada. També s'ha de trempar tota la farsa. Una vegada plenes les panades posar damunt un poc d exuia i sobrassada, abans de tapar-les.
Omplir les panades i enfornar-les uns 45 minuts.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques