Lluç a la sidra


  • 14 trossos de lluç
  • 5 cebes grosses
  • 6 alls
  • 6 cullerades de julivert picat
  • 4 pastanagues
  • oli, sal i pebre
  • 1 botella sidra
  • 3 cullerades farina
  • 1/2 l brou de peix

Pelar la cebai picar-la. Pelar i picar els alls, tallar el pastanagó en rondanxes.

Sofregir els alls i la ceba. En estar llest posa la farina, sofregir i afagir la sidrà, el julivert, pastanagó. Posar el brou i coure 10 minuts. En estar passar pel turmix.

Posar el lluç a una palangana de forn i cobrir-lo amb la salsa. Al forn durnat 10 minuts.

Servir amb gambetes sofregides amb una picada d'all i julivert.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques