Spaguetti amb llagostins
• Pasta fresca
• Llalgostins
• Pesto
• Tomàtiga seca
• Pinyons
• Llesques de paramessà
• Salsa de gambes
Pelar els llagostins i amb el caps i potes fer una salsa. (Sofregir-los i
flanbejar amb conyac i desprès capolar i passar pel xino).
Preparar un pesto (millor si es fa amb picadora) Bullir la pasta i sevir amb els llagostins, posar un poc de pesto pel damun i la tòmàtiga seca tallada molt petita en “juliana” un poc pinyons i unes llesques de parmesà per damunt.
La salsa de gambes es servei a part.
• Llalgostins
• Pesto
• Tomàtiga seca
• Pinyons
• Llesques de paramessà
• Salsa de gambes
Pelar els llagostins i amb el caps i potes fer una salsa. (Sofregir-los i
flanbejar amb conyac i desprès capolar i passar pel xino).
Preparar un pesto (millor si es fa amb picadora) Bullir la pasta i sevir amb els llagostins, posar un poc de pesto pel damun i la tòmàtiga seca tallada molt petita en “juliana” un poc pinyons i unes llesques de parmesà per damunt.
La salsa de gambes es servei a part.
Hola,
ResponEliminaHem vist que tens moltes receptes al teu bloc i et volem presentar www.lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 37.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.
A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on tu també pots afegir el teu bloc. Nosaltres indexem les teves receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.000 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no t’has de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!
Lestevesreceptes.cat forma part del segon portal de receptes més important del món, amb presència a 37 països diferents. Tenim pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres.
Vols formar part d’aquesta gran familia?
Moltes gràcies per la teva atenció i restem a la teva disposició!!!!
Carles Vicente
Lestevesreceptes.cat