Postre Padrina
• Galeta maria o ensaïmada a trossos. (millor del dia abans)
• 1 l. De llet.
• 8 ous
• 250 gr de sucre
• 50 gr de maizena
• Una mica de vainilla en pols
• Xocolata per fondre.
Es fa una crema amb la llet el vermell d'ous, el sucre, la maicena i la vainilla. En primer lloc es desfan els vermells, s'afegeix el sucre i la maicena a poc a poc i desprès la vainilla, afegir el litre de llet a poc a poc. Tot en fred. Es posa al foc i es remena en un mateix sentit fins que espesi sense bullir
Fer la salsa de xocolata, fondre la xocolata amb llet al bany maria.
Pujar els blanc d'ou amb un poc de sucre.
Muntar el postre a capes. Primer l'ensaïmada, desprès crema, després
xocolata i per damunt el merengue.
• 1 l. De llet.
• 8 ous
• 250 gr de sucre
• 50 gr de maizena
• Una mica de vainilla en pols
• Xocolata per fondre.
Es fa una crema amb la llet el vermell d'ous, el sucre, la maicena i la vainilla. En primer lloc es desfan els vermells, s'afegeix el sucre i la maicena a poc a poc i desprès la vainilla, afegir el litre de llet a poc a poc. Tot en fred. Es posa al foc i es remena en un mateix sentit fins que espesi sense bullir
Fer la salsa de xocolata, fondre la xocolata amb llet al bany maria.
Pujar els blanc d'ou amb un poc de sucre.
Muntar el postre a capes. Primer l'ensaïmada, desprès crema, després
xocolata i per damunt el merengue.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada