Fiambre de pollastre
• 1 pollastre sense ossos (3 Kg)
• 1, 5 Kg carn picada
• 3 ous
• pebre, sal, orenga, romaní, eneldo
• 2 taces vi dolç
• 100 gr pinyons
• 1 llimona
• 100 gr cuixot salat
• 200 gr bacon
• 150 gr albercocs secs
• 2 pomes
Mesclar carn, ous, espècies, sal, vi dolç i llimona. Farcir el pollastre fent capes de carn i dels altres ingredients. Cosir. Posar al forn 2 hores a 180º.
Duranr la cocció rociar amb el seu suc.
• 1, 5 Kg carn picada
• 3 ous
• pebre, sal, orenga, romaní, eneldo
• 2 taces vi dolç
• 100 gr pinyons
• 1 llimona
• 100 gr cuixot salat
• 200 gr bacon
• 150 gr albercocs secs
• 2 pomes
Mesclar carn, ous, espècies, sal, vi dolç i llimona. Farcir el pollastre fent capes de carn i dels altres ingredients. Cosir. Posar al forn 2 hores a 180º.
Duranr la cocció rociar amb el seu suc.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada