Fabes amb cloïses

• 1 kg fabes
• 1 kg cloïsses
• 1 tassó d'oli d'oliva
• 1 ceba
• 2 alls
• 1 llesca de pa
• 1 cullerada pebre bord
• llorer
Posar les fabes en remull el vespre abans.
L'endemà es bullen amb aigua nova amb la ceba tallada, la meitat d'oli i llorer. Quan bull, foc lent 2 hores. Rentar les cloïsses, posar-les en una paella amb un poc d'aigua perquè s'obrin. Quan estan obertes retirar del foc.
Posar en una altra paella l'oli i els alls, més el pa, quan està frit, pebre bord i ficar-ho tot al morter. Afagir aigua de coure les cloïsses (o brou de peix). Posar la pasta a la paella amb les cloïsses i el brou, mesclar i faicar-ho a l'olla de les fabes. Posar sal.
Bollir lentament uns 10 15 minuts.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques