Arròs de romesco i gambes

Per l'arròs
• 12 gambes vermelles
• arròs bomba
• romesco
• 2 l de brou de peix
• safrà
• mantega
• sal i oli
Es pelen le gambes. Llevar el suc dels caps. Sofregir les gambes a foc viu i reservar.
Afegir l'arròs, sofrgir amb mantega, oli, sal i pebre. Posar el safrà i banyar amb el brou.
Quan l'arròs està fet, llevar del foc i posar el suc dels caps, el romesco i lligar amb oli.
Coure 1 minut. Afegir les gambes reservades.
Per romesco
Posar en remull un parell de nyores, escalivar tomàtigues madures i alls.
Picar ametlles i avellanes torrades, afegir les tomàtigues i els alls, i la popa de la nyora, picar al murter amb un poc de vinagre i oli d'oliva.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques