Xot rostit i verdures al vapor
Posar el xot en adobo amb alls esclafats, llimona, oli i pebre un vespre.
Posar a la rustidora amb aigua i oli. Llevar l'òs i obrir un poc la carn.
Primer posar a part de la carn damunt i la pell abaix. Untar amb un cepillo l'adob. Tapar amb una cacerola o paper d'alumini. 1/2 o 3/4 d'hora d'una banda i 1/2 o 3/4 d'hora de l'altra.
En girar la carn, tornar a untar-la.
Les patates es fregeixen a part i desprès es fiquen al forn.
Fer verdures variades al vapor.
Posar a la rustidora amb aigua i oli. Llevar l'òs i obrir un poc la carn.
Primer posar a part de la carn damunt i la pell abaix. Untar amb un cepillo l'adob. Tapar amb una cacerola o paper d'alumini. 1/2 o 3/4 d'hora d'una banda i 1/2 o 3/4 d'hora de l'altra.
En girar la carn, tornar a untar-la.
Les patates es fregeixen a part i desprès es fiquen al forn.
Fer verdures variades al vapor.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada