Xocolata tricolor

• a) 75 gr xocolata negre
• 35 gr sucre
• 125 llet
• 125 nata per cuinar
• 1 sobre cuajada
• b) 75 gr xocolata amb llet
• 25 gr sucre
• 125 llet
• 125 nata per cuinar
• 1 sobre cuajada
• c) 75 gr xocolata blanc
• 1 culleradad de sucre
• 125 llet
• 125 nata per cuinar
• 1 sobre cuajada
• 200 gr galetes maria
• 75 gr margarina
Capolar les galetes i fer una massa amb la margarina fusa
Fase a) Tot a coure i es reserva un poc de xocolata. (la cuajada s'ha de disoldre
almb llet freda). Quan arranqui el bull llevar-ho del foc i quan ha refredat col·locar en un motlle petit desmoldable on hi ha la base de galeta ja fred.
Repetir l'operació c ) i b).
Desmotllar-lo i adornar amb la mescla dels tres xocolates capolats.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques