Ricotta amb herbes
• 1 kg de ricotta o brossat
• 2 cullarades de fulla de tomillo fresc
• 2 cullerades de romaní frec picat
• 2 cullarades d'orenga fresc picat
• 3 cullarades de julivert fresc picat
• 3 cullarades de cebollino fresc picat
• 2 alls triturats
• 1/2 tassa d'oli oliva
• 2 cullerades de pebre molt.
Mesclar totes les herbes, oli i all. Posar-ho damunt la ricotta. Pressionar, tapar i refrigerar una nit.
Encalentir el forn a 220 º, posar la mescla 30 minuts. Servir-ho amb pa torrat i pebres de Padrón
• 2 cullarades de fulla de tomillo fresc
• 2 cullerades de romaní frec picat
• 2 cullarades d'orenga fresc picat
• 3 cullarades de julivert fresc picat
• 3 cullarades de cebollino fresc picat
• 2 alls triturats
• 1/2 tassa d'oli oliva
• 2 cullerades de pebre molt.
Mesclar totes les herbes, oli i all. Posar-ho damunt la ricotta. Pressionar, tapar i refrigerar una nit.
Encalentir el forn a 220 º, posar la mescla 30 minuts. Servir-ho amb pa torrat i pebres de Padrón
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada