Pomes al forn amb crema anglesa
• 2 pomes per persona
• sucre negre
• vainilla
• 5 ous
• 1/2 l llet
• 100 gr sucre
Crema anglesa. Mesclar els ous i el sucre en fred. Bollir la llet amb la vainilla, en bullir es lleva del foc. Mesclar amb els ous i desprès es posa al foc i quan està a pun t de bullir es retira.
Pomes. Treure el cor, posar sucre negre. Posar al forn amb un poc d'aigua al pirex uns 40 minuts
• sucre negre
• vainilla
• 5 ous
• 1/2 l llet
• 100 gr sucre
Crema anglesa. Mesclar els ous i el sucre en fred. Bollir la llet amb la vainilla, en bullir es lleva del foc. Mesclar amb els ous i desprès es posa al foc i quan està a pun t de bullir es retira.
Pomes. Treure el cor, posar sucre negre. Posar al forn amb un poc d'aigua al pirex uns 40 minuts
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada