Lluç "Jimmy Oliver"
• 18 filets de lluç
• 3 llaunes d'olives sense pinyol
• 4 llaunes d'anxoves
• 2 brots d'alfabaguera
• 2 tassons de vi blanc
• 6 alls
• 400 gr tomàtiga frita
• orenga, pebre i sal
• 1 manat d'espàrrecs
laminar els alls i fregir-los. En estar daurats afegir el vi blanc i deixar reduir. Afegir la tomàtiga, pebre, sal i orenga. Reservar.
Capolar les olives i les anxoves amb oli i l'alfabaguera formant una pasta-.
Extendre la `pasta damunt els filet de lluç enrrolar-los i tancar-los amb un palillo.
A un pirex posar la salsa i el peix damunt, Posar oli i al forn a 150º 15 minuts.
• 3 llaunes d'olives sense pinyol
• 4 llaunes d'anxoves
• 2 brots d'alfabaguera
• 2 tassons de vi blanc
• 6 alls
• 400 gr tomàtiga frita
• orenga, pebre i sal
• 1 manat d'espàrrecs
laminar els alls i fregir-los. En estar daurats afegir el vi blanc i deixar reduir. Afegir la tomàtiga, pebre, sal i orenga. Reservar.
Capolar les olives i les anxoves amb oli i l'alfabaguera formant una pasta-.
Extendre la `pasta damunt els filet de lluç enrrolar-los i tancar-los amb un palillo.
A un pirex posar la salsa i el peix damunt, Posar oli i al forn a 150º 15 minuts.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada