Braç de gitano
Braç de gitano
í ndex alfabètic
• 5 ous
• 5 cullerades soperes de farina
• 5 d'aigua
• 3 +2 de sucre
• 1 paquet de fruites del bosc congelat
• 1 xorro de nata
• almíbar
Fer la base amb els balnc a la neu amb les 3 cullerades de sucre als blancs i la resta a la pasta. Enfornar 10 minuts a 150 º turbo i deixar 5 minuts més amb el forn apagat. (la llauna ha de tenir un paper vegetal) quan està es posa damunt un pedaç humit. Retirar el paper en calent. L'enrodilam pitjant. Es deixa refredar. Capolar les fruites i es mesclen amb l'almíbar i un xorro de nata.
Almíbar: fer una crem ad'ou mab almíbar i 3 vermells que afagim quan l'almíbar ha
refredat.
Obrir el braç, farcir-lo primer amb la crema d'ou i desprès amb les fruites. Enrrodillar, adornar i refredar.
í ndex alfabètic
• 5 ous
• 5 cullerades soperes de farina
• 5 d'aigua
• 3 +2 de sucre
• 1 paquet de fruites del bosc congelat
• 1 xorro de nata
• almíbar
Fer la base amb els balnc a la neu amb les 3 cullerades de sucre als blancs i la resta a la pasta. Enfornar 10 minuts a 150 º turbo i deixar 5 minuts més amb el forn apagat. (la llauna ha de tenir un paper vegetal) quan està es posa damunt un pedaç humit. Retirar el paper en calent. L'enrodilam pitjant. Es deixa refredar. Capolar les fruites i es mesclen amb l'almíbar i un xorro de nata.
Almíbar: fer una crem ad'ou mab almíbar i 3 vermells que afagim quan l'almíbar ha
refredat.
Obrir el braç, farcir-lo primer amb la crema d'ou i desprès amb les fruites. Enrrodillar, adornar i refredar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada