Bizcotxo de pastanaga i cafè

Bizcotxo de pastanaga i cafè
í ndex alfabètic
• 250 gr pastanagó
• 225 gr farina
• 100 gr mantega
• 175 gr sucre
• 50 gr anous
• 1 ou
• 4 cullerades de confitura de taronja
• 3 sobres de nescafé
• 1 paquet de llevat
Galsseat
• 300 gr philadelphia
• 5 cullerades sucre en pols
• 1 cullerada de vainilla
Mesclar la mantega fusa mab sucre, afegir l'ou, la confitura i el nescafé remoure fins que queda una massa homogènia
Desprès posar els anous capolats, el pastanagó ratllat i poc a poc la farina i el llevat.
Reposar 1/2 hora. Posar la massa en un motlle untat amb mantega i enformar 45 minuts a 150º.
Servir amb el galssetjat damunt adornat amb anous

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques