Trufa de xocolata i cafè

• 450 gr madritxos
• 1 tassa grossa de cafè
• 500gr de xocolata fondant
• 450 gr mantega
• 1/4 l llet
• 1/4 kg sucre
Fondre la xocolata amb la lletal bany maria, afegir sucre i mantega, sense deixar de remanar.
Forrar un motlle, engrassat, de madritxos banyts en cafè, fer capes amb la trufa i congelar.
Demotllar i adornar amb nata muntada

Comentaris

  1. Hola Pere,

    He vist que tens moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Andreu
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques