Pastís Reina de Saba

• 125 gr de mantega
• 125 gr de sucre
• 125 gr de xocolata
• 2 cullerades de llet
• 8 ous
• 125 gr d'ametlles torrades
• 50 gr farina
• 1 cullerada de llevadura
Mesclar la mantega amb sucre i afegir xocolatafus amb llet. Afegir els vermells, les
ametlles triturades, la farina i la gelatina, finalment els blancs apunt de neu (mesclar suament).
Posar la massa en un motlle untat amb mantega i aficar al forn suau 1/2 hora.
Cobertura de xocolata. Mesclar 125 cc d'aigua i 125 gr de sucre. Bullir i afegir 65 gr de nata líquida.
Mesclar 200 gr d exocolata i cacao. Batre jsut sense aixecar la batidora. Colocar i deixar refredar a temperatura ambient.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques