Pastís del Mississipi
• 225 gr de farina
• 25gr de cacau en pols150 gr de mantega
• 25 gr de sucre “lustro”
• 2 cullerades d'aigua freda
Farcit
• 175 gr de mantega
•350 gr de sucre negre
• 4 ous batuts
• 4 cullerades de cacau en pols
• 150 gr de xocolata negre
• 300 ml de nata líquida
Per decorar
• 425 ml de nata espesa muntada
• 1 tableta de xocoalta gruixada
Fer la base amb la farina i el cacau dins un bol. Afegir les mantega i mesclar amb els dit fins que estugui.
Estendre la massa damunt una superfície amb farina. Coure la base uns 15 minuts o més
Pel farcit. Batre la mantega amb el sucre a un bol afegir l'ou i l cacau en pols. Fondre el xocolata i afegir-ho a la mescla amb la nata líquida.
Posar la crema damunt la base i al forn uns 45 minuts ( o fins que estigui feta, nosaltres la tinguérem ½ hora més).
Refredar i cobrir amb nata damunt. Desprès gelera.
Finalment rascar la xocolata i decorar el pastís
• 25gr de cacau en pols150 gr de mantega
• 25 gr de sucre “lustro”
• 2 cullerades d'aigua freda
Farcit
• 175 gr de mantega
•350 gr de sucre negre
• 4 ous batuts
• 4 cullerades de cacau en pols
• 150 gr de xocolata negre
• 300 ml de nata líquida
Per decorar
• 425 ml de nata espesa muntada
• 1 tableta de xocoalta gruixada
Fer la base amb la farina i el cacau dins un bol. Afegir les mantega i mesclar amb els dit fins que estugui.
Estendre la massa damunt una superfície amb farina. Coure la base uns 15 minuts o més
Pel farcit. Batre la mantega amb el sucre a un bol afegir l'ou i l cacau en pols. Fondre el xocolata i afegir-ho a la mescla amb la nata líquida.
Posar la crema damunt la base i al forn uns 45 minuts ( o fins que estigui feta, nosaltres la tinguérem ½ hora més).
Refredar i cobrir amb nata damunt. Desprès gelera.
Finalment rascar la xocolata i decorar el pastís
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada