Mussola als fruits secs amb patates a la vainilla

• 15 tallades de mussola
• 4 tomàtigues
• 2 alls
• 3 nyores
• 2 cullerades d'avellanes torrades
• 2 cullerades d'ametlles torrades
• 2 cullerades de pinyons
• 300 ml d'aigua
• 300 ml de vi blanc sec
Posar al grill, sense pelar, les tomàtigues i els alls. Escaldar les nyores i afegir la popa a la popa de l'anterior. Triturar
Fer el peix a la planxa, afegir la salsa. Picar els fruits secs mesclats amb l'aigua i el vi.
Coure uns minuts fins que estigui calent.
Patates a la vainilla.
• 6 patates
• 2 vaines de vainilla
• oli verge
• 2 tarrines de nata.
Fregir les patates rodones i gruixudes amb poc foc mlt d'oli. Abans de que estigin del tot fetes posar -les al forn salades amb vainilla en polç. Cobrir amb la nata i coure fins que sigui absorbida per les patates.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques