Cus cus de pollastre
• Ciurons
• 2 cebes
• 2 carabassons
• albergínies
• 100 gr de mongetes tendres
• 1 tomàtiga
• 4 piteres de pollastre
• un bon troç de carabassa
•Especies; sal, pebre vermell, canyella en pols, comí, pebre coent.
Sofregir la carn adobada amb sal, pebre vermell, canyella i comí, afegir-hi la ceba tallada petita i la tomàtiga quan està ben sofregit afegir-hi les verdures tallades a daus. Tapar d'aigua i deixar bullir apoc foc 2 hores ( és millor del dia anterior)
• 2 cebes
• 2 carabassons
• albergínies
• 100 gr de mongetes tendres
• 1 tomàtiga
• 4 piteres de pollastre
• un bon troç de carabassa
•Especies; sal, pebre vermell, canyella en pols, comí, pebre coent.
Sofregir la carn adobada amb sal, pebre vermell, canyella i comí, afegir-hi la ceba tallada petita i la tomàtiga quan està ben sofregit afegir-hi les verdures tallades a daus. Tapar d'aigua i deixar bullir apoc foc 2 hores ( és millor del dia anterior)
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada