Crema de carabassa amb gingebre, suc de taronja i galets farcits
• 800 gr de carabassa
• 1 patata
• 1 ceba
• 50 gr de gingebre fresc
• suc de taronja natural
Es fa una crema amb tots els ingredients menys el suc de taronja que es posa fora del foc. Bullir 35 galets (pasta) quan estiguin freds farcir-los. 5 porros sofregits amb 250 gr d'ibèric
200 ml de nata quan es fred. Es posen 4 o 5 galets a cada plat
• 1 patata
• 1 ceba
• 50 gr de gingebre fresc
• suc de taronja natural
Es fa una crema amb tots els ingredients menys el suc de taronja que es posa fora del foc. Bullir 35 galets (pasta) quan estiguin freds farcir-los. 5 porros sofregits amb 250 gr d'ibèric
200 ml de nata quan es fred. Es posen 4 o 5 galets a cada plat
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada