Caribeña bicolor amb confitura de mòdena i oli de julivert

• 8 discos de formatge de cabra
• 2 terrines de philadelphia gelatina de pebres
• 1 llauna rodona de pebres morrons
• 1 taceta d'aigua
• 1/4 de taceta de vinagre blanc
• gelatina neutra
confitura de mòdena
• sucre moreno
• aigua
• vinagre de mòdena
Per fer la confitura reduir fins que espesi
Posar l'aigua i sucre al foc i en bullir posar el vinagre i reduir un poc. Afegir pebres picats i coure més. Apagar el foc i afegir la gelatina disolta en aigua. Cobrir la base de 8 tassonets amb la gelatina. Refredar fins que solidifica, desprès posar un dis de formatge de cabra i una bolla de philadelphia. Tornar a fer gelatina (el triple de quantitat) i omplir les voreres i la superfície del tassonet.
Servir adornat amb confitura de mòdena i oli de julivert.
Oli de julivert. Escaldar el julivert 2 minuts. Tallar la cocció amb gel. Triturar i posar amb oli verge i desprès colar.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques