Steak tàrtar

• 1, kg de carn de vedella
• 150 gr tàperes
• 1,5 cebes
• 4 cogombrets
• 1 llauna d'anxoves
• 3 ous bullits
• 3 vermells d'ou
• 2 cullaradetes de mostassa
• 1,5 tassons de vi d'oli
• 1 copa de conyac
• 1 xorro de pernod
• sal i pebre
Picar les tàperes, els cogombrets, les anxoves, els ous bullits i reservar.
En un bol gros,espolvorear el fons amb la sal i el pebre, agregar els vermells d'ou i la mostassa. Afegir l'oli remenant fins a aconseguir una crema lleugera. Incorporar les tàperes, cogombres, anxoves i ous bullits a poc a poc sense remoure.
Afegir el conyac i el pernod. Posar la carn i amassar fins que quedi ben mesclat. Deixar reposar 2 hores.
Servir amb un vermell al centre i acompanyar amb pa torrat i mantega.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques