Sopa de la reina
Per fer brou
• carcasses de pollastre
• pastanagó
• ceba
• tomàtiga
• sal
Pilotetes
• 300gr de carn picada
• 1 ou
• pebre, sal i conyac
Es fan les pilotetes s'enfarinen i es fregeixen.
Bunyols
• 1 blanc d'ou a la neu
• 2 cullerades de maicena
• sal
Fer una massa cremosa i es fregeixen a culleradetes
Flanets
• 1 tassó de brou
• 1/2 tassó de llet ideal
• 2 ous
• 2 vermells d'ou
Batre els dos ous i els vermells com una truita, afegir el brou teb i colat i la llet ideal. En estar fred untar una flanera individual rectangular amb mantega i enfornar. Tallar a daus.
Fer 3 litres de brou. Mesclar-ho amb 250 gr de tapioca, pilotetes, bunyols i flanets.
• carcasses de pollastre
• pastanagó
• ceba
• tomàtiga
• sal
Pilotetes
• 300gr de carn picada
• 1 ou
• pebre, sal i conyac
Es fan les pilotetes s'enfarinen i es fregeixen.
Bunyols
• 1 blanc d'ou a la neu
• 2 cullerades de maicena
• sal
Fer una massa cremosa i es fregeixen a culleradetes
Flanets
• 1 tassó de brou
• 1/2 tassó de llet ideal
• 2 ous
• 2 vermells d'ou
Batre els dos ous i els vermells com una truita, afegir el brou teb i colat i la llet ideal. En estar fred untar una flanera individual rectangular amb mantega i enfornar. Tallar a daus.
Fer 3 litres de brou. Mesclar-ho amb 250 gr de tapioca, pilotetes, bunyols i flanets.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada