Rap amb salsa romesco

• Rap fresc
• Patató
• all i julivert
Salsa romesco.
• 1 cabeça d'alls
• 2 tomàtigues
• 4 o 5 nyores (s'escalden)
• vinagre de vi blanc
• oli verge
• 50 gr d'avellanes torrades pelades
• 50 gr d'ametlles crues pelades
S'escaliva al foc una cabeça d'alls, 2 tomàtigues, 4 o 5 nyores. En un murter es piquen set ametlles i les avellanes fins que queden una pasta, desprès s'afegeixen els alls, tomàtigues i nyores pelats i sense llavors, una vegada ben picat s'aclareix amb 4 cullerades de vinagre, 1/4 d'oli sal i pebre. Es deixa reposar 2 o 3 hores. Es passa pel xinès .
Torrar el rap. Servir amb patató bullit amb uuna picada d'all i julivert

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques