Perfecte d'advocats
• 2 advoctas
• ½ ceba petita
• ½ llimona
• 2 fulles grosses d'alfabaguera
picada
• oli verge
• un xorro de nata líquida
• tabasco
½ kg de gambes• 1 fulla de llorer
• ½ cabeça d'alls
• Per la salsa
• 1 mango madur
• oli d'oliva
• vinagre
• sal
• cebollino
Es posa dins un tassó mesclador advocat, suc de llimona, ceba finament tallada,
alfabaguera, oli, nats, tabasco. Es tritura fins que es molt fi.
Dins un motlle i es reserva dins el frigorífic.
Coure les gambes amb aigua i sal i llorer i alls. Pelar i reservar.
Per la salsa es posa la carn del mango en el tassó de la batedora, es tritura molt fi i es munta amb l'oli co si es tractes d'una maionesa. S'hi poda sal, vinagre i cebollino picat i es mescla tot.
• ½ ceba petita
• ½ llimona
• 2 fulles grosses d'alfabaguera
picada
• oli verge
• un xorro de nata líquida
• tabasco
½ kg de gambes• 1 fulla de llorer
• ½ cabeça d'alls
• Per la salsa
• 1 mango madur
• oli d'oliva
• vinagre
• sal
• cebollino
Es posa dins un tassó mesclador advocat, suc de llimona, ceba finament tallada,
alfabaguera, oli, nats, tabasco. Es tritura fins que es molt fi.
Dins un motlle i es reserva dins el frigorífic.
Coure les gambes amb aigua i sal i llorer i alls. Pelar i reservar.
Per la salsa es posa la carn del mango en el tassó de la batedora, es tritura molt fi i es munta amb l'oli co si es tractes d'una maionesa. S'hi poda sal, vinagre i cebollino picat i es mescla tot.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada