Pastís de pastanaga

• 2,5 tasses de farina
• 2 tasses de sucre
• 1,5 cullerades de llevadura
• 1 cullerada de bicarbonat
• 1 culleradeta de canyella
• 1 culleradeta de clau molt

• 1 culleradeta de nou moscada
• 1,75 tassa de pastanagó ratllat
• 4 ous
• 1/ 4 de tassa d'aigua
• anous
Mesclar-ho tot menys el pastanagó i els anous i batre. Després afagir els pastanagó i els anous, l'oli, sucre,f arina i finalment el sous. Posar en el motlle engrassat.
Glassé.
• 1/4 de tassa de sucre pols
• 300 gr de fphiladelphia
• 1 cullerada de sirop o almívar
Mesclar-ho tot. Cobrir el pastís amb el glassé i adornar amb anous sencers.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques