Llomillo de porc amb salsa d'anous i cebetes

• 1 i 3/4 Kg de llomillo
• 200 gr de ceba
• 300gr de porros
• pastanagó
• apit
• 2 culleradetes de mostassa
• 1/2 tassó de conyac
• brou de carn
• 150 gr d'anous
• 1/4 l de crema de llet
• sal i pebre
Tallar el llomillo a rodanxes de tres dits, enfarinar i sofregir (volta i volta). En el mateix oli sofregir la ceba, porros, pastanagó i apit, quan està daurat afegir el conyac, el brou i la mostassa. Passar pel turmix.
Saltejar anous amb mantega, llet ideal i bollir un poc. Posar tot això dins la greixonera amb la carn.
Cebetes.
• 1 kg xalotas
• 1,5 alls
• mantega
• 3 cullerades de sucre moreno
• 1/2 tassó petit de vinagre de mòdena
• brou
Coure fins que quedin caramelitzades.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques