LLibre de vedella farcit d'espinacs
• 1 llibre de vedella
• 125 gr de bacon
• 150 gr de formatge ratllat
• 3 ous
• 500gr d'espinacs bullits
• 3 llesques de mica de pa
• panses i pinyons
• 2 alls
• orenga, sal i pebre
• 1 pastilla d'avecrem
• vi blanc sec
• 3 pastanagues
• 1 ceba
• 1 manat de porros
• puré de patata
Salpebrar el llibre, farcir, fermar-lo i daurar-lo en una paella. Posar a una palangana de forn amb vi blanc, aigua amb avecrem, pastanagó, ceba i porros. Forn 45 minuts, passar la salsa per la batidora. Tallar la carn i acompanyar amb el puré
• 125 gr de bacon
• 150 gr de formatge ratllat
• 3 ous
• 500gr d'espinacs bullits
• 3 llesques de mica de pa
• panses i pinyons
• 2 alls
• orenga, sal i pebre
• 1 pastilla d'avecrem
• vi blanc sec
• 3 pastanagues
• 1 ceba
• 1 manat de porros
• puré de patata
Salpebrar el llibre, farcir, fermar-lo i daurar-lo en una paella. Posar a una palangana de forn amb vi blanc, aigua amb avecrem, pastanagó, ceba i porros. Forn 45 minuts, passar la salsa per la batidora. Tallar la carn i acompanyar amb el puré
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada