Besuc a la "espalda"

• 1 Besuc 1 kg
• 6 alls
• 1 pebre coent
• Suc d'una llimona
• 1,5 tassons d'oli d'oliva
• 1 tassonet de vinagre
• Sal i pebre
Rentar el besuc, retirar les escates i obrirlo per la meitat, sal i pebre pels dos costats i tirar suc de llimona.
Col·locar-ho boca amunt dins la font, regar-lo mab oli i courer-lo al forn preencalentit a 180º durant 20 minuts donant-li la volta a mitja cocció.
Tallar alls en làmines i aros els pebres coents. Sofregir a la paella amb oli uns 5 minuts, afagir el vinagre i coure 3 minuts més.
Retirar el besuc del forn, eliminar l'espina i tirar-li la salsa. Servir calent.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques