Terrina de formatge i pebres
• 1 pebre groc
• 1 pebre vermell
• 1 pebre verd
• All
• 250 gr de formatge ricotta
• 250 gr de formatge fresc de barra
• 2 cullerades de nata líquida
• 2 manats de "cebollino"
• Fulles de menta
• 3 cullerades d'oli d'oliva
• 6 fulles de gelatina
• sal i pebre
Pelar i picar l'all. Rentar i tallar els pebres a tires fines. Encalentir dues cullerades d'oli i daurar l'all.
Afegir el pebres i deixar que es facin a foc suau, 15 minuts. Treure del foc llevar l'oli i refredar.
Posar la gelatina dins un bol amb aigua freda.
Dins una greixonera posar la nata teba i disoldre la gelatina aixugada. Posar dins una ensaladera els dos formatges, sal i pebre. Afegir el "cebollino" i la menta
ben picats, incorporar la crema i els pebres i mesclar.
Ficar-ho dins un motlle rectangular engrassat i refredar dins la gelera 24 hores.
Servir amb amanida verda.
• 1 pebre vermell
• 1 pebre verd
• All
• 250 gr de formatge ricotta
• 250 gr de formatge fresc de barra
• 2 cullerades de nata líquida
• 2 manats de "cebollino"
• Fulles de menta
• 3 cullerades d'oli d'oliva
• 6 fulles de gelatina
• sal i pebre
Pelar i picar l'all. Rentar i tallar els pebres a tires fines. Encalentir dues cullerades d'oli i daurar l'all.
Afegir el pebres i deixar que es facin a foc suau, 15 minuts. Treure del foc llevar l'oli i refredar.
Posar la gelatina dins un bol amb aigua freda.
Dins una greixonera posar la nata teba i disoldre la gelatina aixugada. Posar dins una ensaladera els dos formatges, sal i pebre. Afegir el "cebollino" i la menta
ben picats, incorporar la crema i els pebres i mesclar.
Ficar-ho dins un motlle rectangular engrassat i refredar dins la gelera 24 hores.
Servir amb amanida verda.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada