Roast beef al cava
• 1,5 Kg de carn de vedella i culata de la contra
• 2 alls
• sal i pebre
• llimona
• oli verge
• 1 pot de confitura Hero de 350gr de groselles
• 3 dotzenes de cireres naturals
• 1/2 botella Anna de Codorniu
Adobar la carn la nit anterior amb tots el ingredients menys el cava.
L'endemà treurer-la i sofregir a la greixonera, només volta i volta amb molt de foc. Desprès afagir l'adobo, el cava i les cireres senceres. Deixar-ho coure 8-10 minuts. Treure la carn del foc i deixar reduir la salsa 15 minuts aproximadament.
Colar la salsa. Tallar la carn amb ganivet elètric i servir calent a fred amb puré de patata.
• 2 alls
• sal i pebre
• llimona
• oli verge
• 1 pot de confitura Hero de 350gr de groselles
• 3 dotzenes de cireres naturals
• 1/2 botella Anna de Codorniu
Adobar la carn la nit anterior amb tots el ingredients menys el cava.
L'endemà treurer-la i sofregir a la greixonera, només volta i volta amb molt de foc. Desprès afagir l'adobo, el cava i les cireres senceres. Deixar-ho coure 8-10 minuts. Treure la carn del foc i deixar reduir la salsa 15 minuts aproximadament.
Colar la salsa. Tallar la carn amb ganivet elètric i servir calent a fred amb puré de patata.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada