Quiches (minis) de cebollino i brie

• Cebollino
• 3 ous
• 1 tassa de nata líquida
• 2 cullerades de llet
• 125 gr. de brie
• Pasta de fulls.
• Mantega
• Sal, pebre
S'encalenteix el forn a 190º. S'unten motlles fondos per a tartaletes amb mantega fosa i oli. Amb un tallador de pasta rodó (o un tassó) es talla la pasta descongelada. Es posa la pasta a les tartaletes i s'hi posa el farcit. Es tenen en el forn 20 minuts.
Farcit: Dintre un robot de cuina es mesclen dues cullerades de llet i dues de farina amb 125 gr. de brie (amb la crosta). Es bat fins que queda fi. S'hi posen 2 ous, 1 vermell, la nata, 1 cullerada de cebollino picat, sal i pebre. Es bat fins que està mesclat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques