Pularda farcida
• 1 Pularda
• Sal, pebre
• Mantega
• Conyac
• 3 escalonies
• 1 ou
Farcit de castanyes
• 250 gr de castanyes
• 250 gr de carn de porc picada
• 2 fetges de pollastre
• El fetge de la pularda
• 1/2 L de brou
• Apit i juliver t
Farcit de formatge
• 100 gr de cuixot salat
• 1 tarrina de formatge fresc
• Cebollino"
• "Estragon"
• Farigola
Coure les castanyes pelades amb el brou i l'apit 40 minuts. Aixafar-les.
Triturar els fetges i mesclar-los amb la carn picada, el puré de castanyes, escalonies triturades, ou batut, julivert, sal, pebre i conyac.
Triturar el cuixot, mesclar-lo amb el formatge, les herbes i la sal.
Farcir la pularda deshosada amb els dos farciments, cosir i coure al forn untada amb sal, pebre i mantega durant una hora i mitja aproximadament.
Acompanyar amb ou filat.
• Sal, pebre
• Mantega
• Conyac
• 3 escalonies
• 1 ou
Farcit de castanyes
• 250 gr de castanyes
• 250 gr de carn de porc picada
• 2 fetges de pollastre
• El fetge de la pularda
• 1/2 L de brou
• Apit i juliver t
Farcit de formatge
• 100 gr de cuixot salat
• 1 tarrina de formatge fresc
• Cebollino"
• "Estragon"
• Farigola
Coure les castanyes pelades amb el brou i l'apit 40 minuts. Aixafar-les.
Triturar els fetges i mesclar-los amb la carn picada, el puré de castanyes, escalonies triturades, ou batut, julivert, sal, pebre i conyac.
Triturar el cuixot, mesclar-lo amb el formatge, les herbes i la sal.
Farcir la pularda deshosada amb els dos farciments, cosir i coure al forn untada amb sal, pebre i mantega durant una hora i mitja aproximadament.
Acompanyar amb ou filat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada