Pastís Varcarcel
• 300 gr de biscotxo en tres plaques
• 1 L de nata muntada
• 100 gr de llet condensada bullida o "dulce de leche"
• 250 gr de melicotó en almívar
• 50 gr de sucre pols
• Decoració
• 2,5 dL de nata muntada
• Xarop de xocolata
Untar dues capes de biscotxo amb la llet condensada bullida. Mesclar el melicotó tallat petit amb la nata. Posar-ho damunt una de les capes de biscotxo untades amb la llet, posar l'altre damunt amb la resta de nata amb melicotó. Cobrir amb la tercera capa de biscotxo, sucre pols. Decorar amb nata muntada.
Servir-ho amb xarop de xocolata.
• 1 L de nata muntada
• 100 gr de llet condensada bullida o "dulce de leche"
• 250 gr de melicotó en almívar
• 50 gr de sucre pols
• Decoració
• 2,5 dL de nata muntada
• Xarop de xocolata
Untar dues capes de biscotxo amb la llet condensada bullida. Mesclar el melicotó tallat petit amb la nata. Posar-ho damunt una de les capes de biscotxo untades amb la llet, posar l'altre damunt amb la resta de nata amb melicotó. Cobrir amb la tercera capa de biscotxo, sucre pols. Decorar amb nata muntada.
Servir-ho amb xarop de xocolata.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada