Pastís Sacher
• 130 gr. de xocolata foundant
• 150 gr. de mantega
• 180 gr. de farina
• 120 gr. de sucre
• 40 gr. de sucre glass
• 6 ous
• Cafè (una taceta)
• 200 gr. de confitura d'albercoc
• 1 culleradeta de llevat en pols
• 1 paquet de sucre vainillat
• Sal
Cobertura
• 150 gr. de xocolata foundant
• 150 gr. de mantega
• Cafè
Dins un bol muntar 140 gr. de mantega fosa amb sucre galss, sal i el sucre vainillat. Incorporar un a un els vermells i moure constantment.
Afegir la xocolata fosa al bany Maria i la farina amb el llevat.
Muntar els blancs a punt de neu amb el sucre restant i incorporar-los mesclant suaument.
Untar amb mantega un motlle i ficar-hi la massa. Forn preencalentit a 180 º i coure 50 minuts.
Quan és freda tallar-la per la meitat i farcir-la amb confitura calenta (la meitat) passada pel colador. A la part de d'alt del pastís posar-li la resta de confitura.
Dissoldre la xocolata de la cobertura amb la mantega al bany Maria i el cafè. Posar-ho damunt el pastís i deixar-ho a la nevera 1 hora.
• 150 gr. de mantega
• 180 gr. de farina
• 120 gr. de sucre
• 40 gr. de sucre glass
• 6 ous
• Cafè (una taceta)
• 200 gr. de confitura d'albercoc
• 1 culleradeta de llevat en pols
• 1 paquet de sucre vainillat
• Sal
Cobertura
• 150 gr. de xocolata foundant
• 150 gr. de mantega
• Cafè
Dins un bol muntar 140 gr. de mantega fosa amb sucre galss, sal i el sucre vainillat. Incorporar un a un els vermells i moure constantment.
Afegir la xocolata fosa al bany Maria i la farina amb el llevat.
Muntar els blancs a punt de neu amb el sucre restant i incorporar-los mesclant suaument.
Untar amb mantega un motlle i ficar-hi la massa. Forn preencalentit a 180 º i coure 50 minuts.
Quan és freda tallar-la per la meitat i farcir-la amb confitura calenta (la meitat) passada pel colador. A la part de d'alt del pastís posar-li la resta de confitura.
Dissoldre la xocolata de la cobertura amb la mantega al bany Maria i el cafè. Posar-ho damunt el pastís i deixar-ho a la nevera 1 hora.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada