Pastís Haffa
Pel "bizcocho"
• 150 gr de mantega
• 4 ous
• 1 tassa de sucre glass
• 1/2 tassa de cacau en pols
• 2 cullerades de " maizena"
• 1 tassa de nous molts
Pel farcit
• 1 ou
• 1 cullerada de sucre
• 100 gr de xocolata blanc fos
• 1 cullerada de pell de taronja rallada
• 2 cullerades de gelatina en pols
• El suc d'una taronja
• 1 tarrina de nata muntada
• Boles de xocolata blanc i negre
Bizcocho": Pre encalentir el forn a 180º. Batre la mantega i els vermells fins que la mescla sigui cremosa.
Afagir el sucre glass, el cacau, la maizena tamisada i les nous. Batre les clares a punt de neu i afegir-les a la mescla anterior.
Al forn 25 minuts i refredar.
Farcit:: Batre el vermell d'ou amb sucre. Afagir la xocolata blanca fosa (freda) i la
ratlladura de taronja i remoure bé.
Mesclar la gelatina i el suc de taronja. Posar un bol amb aigua calenta i remoure fins a dissoldre la gelatina.
Incorporar-la a la mescla anterior i batre bé. Al final afegir el blanc al punt de neu i la nata muntada.
Abocar-ho tot damunt el "bizcocho" i refrigerar fins el demà següent.
• 150 gr de mantega
• 4 ous
• 1 tassa de sucre glass
• 1/2 tassa de cacau en pols
• 2 cullerades de " maizena"
• 1 tassa de nous molts
Pel farcit
• 1 ou
• 1 cullerada de sucre
• 100 gr de xocolata blanc fos
• 1 cullerada de pell de taronja rallada
• 2 cullerades de gelatina en pols
• El suc d'una taronja
• 1 tarrina de nata muntada
• Boles de xocolata blanc i negre
Bizcocho": Pre encalentir el forn a 180º. Batre la mantega i els vermells fins que la mescla sigui cremosa.
Afagir el sucre glass, el cacau, la maizena tamisada i les nous. Batre les clares a punt de neu i afegir-les a la mescla anterior.
Al forn 25 minuts i refredar.
Farcit:: Batre el vermell d'ou amb sucre. Afagir la xocolata blanca fosa (freda) i la
ratlladura de taronja i remoure bé.
Mesclar la gelatina i el suc de taronja. Posar un bol amb aigua calenta i remoure fins a dissoldre la gelatina.
Incorporar-la a la mescla anterior i batre bé. Al final afegir el blanc al punt de neu i la nata muntada.
Abocar-ho tot damunt el "bizcocho" i refrigerar fins el demà següent.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada