Pastís de pinyons
Per la coca de quarto
• 9 ous
• 300 gr de sucre
• 150 gr de farina de força
Per l'almívar
• 3 tassons d'aigua
• 2 cullerades de sucre
• 1/2 copa de Tia Maria
Crema d'ou
• 200 gr de sucre
• 125 gr d'aigua
• 7 vermells d'ou
• 180 gr
• Mantega
·Pinyons
Coca: Batre molt els vermells amb el sucre. Afagir la farina i les clares al punt de neu.
L'almívar és per emboratxar la coca.
La coca es talla per la meitat i es farceig amb crema d'ou.
Crema d'ou: Es fa l'almívar al punt d'hebra i es mescla amb 7 vermells batuts a poc a poc i sense deixar de moure. Es posa al bany maria perquè cogui i sense deixar de moure s'hi posa la mantega.
Quan s'ha farcit la coca es cobreix amb 7 blancs d'ou al punt de neu i pels pinyons.
Es posa al forn perquè es dori.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada