Pastís de mousse de xocolata


• 250 gr de galeta de xocolata
• 125 + 60 gr de mantega
• 100 gr de xocolata blanc
• 1/4 + 1/4 + 1 1/3 de tassó de nata líquida
• 200 gr de xocolata negre
• 3 vermells d'ou
• 3 cullerades de cafè
• 2 culleradetes d'aigua
• 1 culleradeta de cacao en pols
Mesclar be les miques de galeta i 125 gr de mantega. Forrar amb la mescla un motlle radó. Refrigerar 20 minuts.
Crema de xocolata blanc : Posar el xocolata i 1/4 de tassó de nata líquida dins un bol resistent a la calor, a foc fluix fins fondre la xocolata. Posar-ho damunt la massa de galetes i refrigerar.
Mousse de Moka: Mesclar la xocolata negre 60 gr de mantega fusa, 1/4 de tassó de nata líquida, els vermells i el cafè. Muntar els 3/4 de tassó de nata i afagir-la. Posar-ho damunt el motlle i refrigerar.
Per a la cobertura just abans de servir muntar 1 1/3 de nata, posar per damunt la mousse i espolvorejar amb el cacao. Servir tot d'una.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Confit d'ànec amb compota de poma

Pilotes sueques